Állások, munkák és állásajánlatok

6 db találat
 • Key account manager

  Országosan bárhonnan végezhető
 • Műszaki értékesítő

  Otthonról végezhető
  a termékek teljes mértékű ismeretében az ügyfelek támogatása műszaki tanácsadással, új ügyfelek szerzése, meglévő ügyfelekkel való kapcsolattartás, árajánlatok elékészítése és lekövetése, egy projekt lefolyását felelősséggel végigköveti, az ügyféligényeket felméri, elemzi és gaz.
 • Területi képviselő

  Országosan bárhonnan végezhető, Külföld
  a vényköteles gyógyászati segédeszközök bemutatása szakorvosok, szociális otthonok felé a látogatott terület adminisztratív és gyakorlati menedzselése
 • Területi képviselő

  Országosan bárhonnan végezhető
  a cég termékeinek és szolgáltatásainak (forgácsoló szerszámok felújítása, gyártása, kereskedelme) értékesítésével, új ügyfelek felkeresésével, velük való tárgyalással, igényfelméréssel, régi ügyfelekkel való kapcsolattartással, rendszeres riportálással a cég online CRM rendszeré.
 • Szakmai területi vezető

  Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén
  A területhez tartozó értékesítő kollégák munkájának irányítása, támogatása A kitűzött értékesítési célok/stratégiák megvalósítása a saját területén A célok megvalósulásának ellenőrzése, mérése és értékelése A rábízott munkavállalók fejlesztése és a csapat motiváltságának fe.
 • Értékesítési képviselő (Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár Bereg, Hajdú-Bihar megyék)

  Rugalmas munkavégzési hely
  termékértékesítés és szaktanácsadás a potenciális ügyfeleknél meglévő ügyfelekkel történő kapcsolattartás, és új partnerek felkeresése árajánlatok készítése ügyfél kérdések kezelése