Termelésirányítás állás, munka

29 db találat
 • Technológus / Gyártástámogató mérnök

  1038 Budapest, Papírgyár utca 58.
  A cég által fejlesztett és gyártott termékek műszaki támogatási, technologizálási, dokumentálási feladatainak megtervezése, ellenőrzése és ellátása; A cég által fejlesztett és gyártott termékek rendszeres műszaki ellenőrzése, azok minőségében tapasztalt nem megfel.
 • Termelési csoportvezető

  Debrecen
  A felelősségi körébe tartozó munkatársak (maximum 10 fő) hatékony irányítása, termelés szervezése. A termelési feladatok végrehajtásához szükséges eszközök, berendezések és alapanyagok biztosítása. A műszakban dolgozó beosztottak koordinál.
 • Műszakvezető

  Mezőfalva
  A gyártási terv alapján biztosítja a termelés zökkenőmentes működését A gyártáselőkészítő által kiadott heti terv teljesítése mind az elvárt normaidőben, mind kiváló minőségben A rá bízott műszakban dolgozók munkabiztonsági, gyártástechnológiai, minőségbiz.
 • Gépüzemeltetés vezető

  Derecske
 • Termeléstervező (határozott időre)

  2451 Ercsi, Ercsény fasor 1.
  Rövid és hosszú távú gyártási és szállítási tervek készítése Gyártási eredmények napi szintű nyomon követése, riportálása Napi kapcsolattartás a vevőkkel, beszállítókkal és a gyártással Anyagmegrendelések kontrollálása, beszállítói kapcsolattartás.
 • Termelésirányító / Csoportvezető

  2768 Újszilvás
  Termelési terület felügyelete, fejlesztése 15-30 fős munkacsoport irányítása, kontrollálása, motiválása Termelési rendszer üzemeltetése (termelési tervek teljesítése, folyamatos termelés biztosítása) Hatékonyság folyamatos fejlesztése (LEAN és 5S p.
 • Minőségügyi mérnök

  2451 Ercsi, Ercsény fasor 1.
  Vevői kapcsolattartás és vevői reklamációk feldolgozása Részvétel minőségügyi megbeszéléseken a vevőknél Részvétel új termékek bevezetésében Vevői auditok előkészítése és részvétel vevői auditokon Belső auditok végrehajtása Minőségfejleszté.
 • Termelésvezető helyettes

  Jászfényszaru, 5126 hrsz 2535/13.
  Mennyiségi és minőségi követelmények elérésének biztosítása, felügyelete, ellenőrzése. A termelésre vonatkozó műszaki előírások és utasítások ismerete és alkalmazása. A gazdaságos és minőségi termelést akadályozó ok feltárása, megszüntetése. Gyártá.
 • Csoportvezető (gyártás)

  3521 Miskolc, Bogáncs utca 4.
  Műszakátadás A dolgozók ellenőrzése, visszamérése Lejelentések SAP-ben és Unilog rendszerben Munkautasítások betartatása Kieső darabok figyelemmel követése és eszkalá.
 • Termelési asszisztens

  1106 Budapest, Jászberényi út
  napi termelési terv, jelentések, kimutatások készítése teljesítmény, selejt figyelése termeléshez szükséges anyaglista elkészítése gyártási utasítások, karbantartási dokumentációk készítése és kiadása műszakbeosztások és operátor létszámigé.
 • Termeléstervező - termelés koordinátor

  1106 Budapest, Porcelán utca 1.
  A termelés koordinálása és termelési program összeállítása a vevői igények, valamint a gyártási kapacitás figyelembevételével; a termeléshez szükséges erőforrások (munkaerő, anyag, eszköz, energia) kézbentartása és optimalizálása. Termelés.
 • Projekt manager (termelés)

  4400 Nyíregyháza
  - A részleg termelési feladatainak határidőre történő végrehajtása a termelési program szerint -A termelési programhoz igazodó munkaprogramok összeállítása, munkafeltételek biztosítása a termelés megvalósítása érdekében -A részleg működésének szervezése és szakmai ir.
 • Termeléstervező

  Székesfehérvár
  Vevői igények alapján rövid és középtávú gyártási tervek készítése, kapacitás ellenőrzés. Vevői igények megvalósíthatóságának visszaigazolása, kereskedelmi asszisztenssel egyeztetni a termelésről Gyártási tervek alapján alapanyag, termelési segédanyagok be.
 • Fertigungsfachmann (Meister oder Techniker)

  2700 Cegléd
  -die Organisation und Betreuung der Ferigung( 55 Mann)- die Kontrolle und Verbesserung der Fertigungsabläufe-die Qualitäts-und Terminkontrolle-Die Betreuung von Subunternehmen
 • Gyártástervező

  8000 Székesfehérvár, Holland fasor 4.
  Vevői lehívások alapján a legoptimálisabb termelési terv elkészítése, Gyártási- ütemezés és sorrend, szükség esetén a prioritás meghatározása, Vevői lehívás változás esetén a termelési tervek aktualizálása, Termékváltozások nyomon követése és gyárt.
 • Termelésvezető

  Kiskőrös
  Az üzemben dolgozók szakmai irányítása, a gyártási folyamatok szervezése, üzemvezetők irányítása A folyamatok koordinálása a termelési kapacitások optimális kihasználásával Termelési célok megvalósítása, a termelési tervben meghatározott mennyiségű terméke.
 • Termelés előkészítő /előkészítő mérnök

  Rugalmas munkavégzési hely
  Generál kivitelezési projektek előkészítése Költségvetés naprakészen tartása, pénzügyi kimutatások készítése Alvállalkozói szerződések kezelése Kooperációkon, tárgyalásokon való részvétel Ütemtervek, ártükrök készítése Egyeztetés a.
 • Csoportvezető (gyártás/termelés terület)

  Ebes
  Műszakvezető napi munkájának támogatása Szektorában 15-20 fő irányítása, munkaszervezési feladatok ellátása, munkavégzésének segítése, koordinálása, nyomon követése Munkafegyelem betartása és betartatása Napi gyártási terv követése, a termelés foly.
 • Menetrendkezelési munkatárs

  Budapest, XIII. kerület
  Mérlegköri feladatok ellátása az MVM Partner és leányvállalatai számára A Társaság mérlegköri menetrendjeinek elkészítéséhez szükséges adatok és információk rendelkezésre állásának és feldolgozásának biztosítása Mérlegköri menetrendek és a rendszerszintű s.