Személyes ügyfélszolgálat állás, munka

10 db találat
 • Ügyfélszolgálati munkatárs

  1052 Budapest, Aranykéz utca
  Téged keresünk, ha ambíciózus, rugalmas, nyitott, precíz és kreatív személyiség vagy. Ha szeretsz csapatban dolgozni, ugyanakkor a saját területeden képes vagy önállóan tevékenykedni. Ha gyorsan tanulsz és képes vagy komplex feladatok ellátására, jól tudsz bánni az emberekkel.
 • Ügyfélszolgálati munkatárs Karriertipp!

  2040 Budaörs, Gyár utca 2.
  ügyfelekkel és az anyacéggel való kapcsolattartás telefonon és írásban, megrendelések kezelése, pénzügyi adminisztratív feladatokba való besegítés, számlázás, logisztikával kapcsolatos feladatok elvégzése.
 • Ügyfélreferens

  Budapest
  A munkáltató tevékenységéhez kapcsolódó adminisztratív, titkársági, bel-, és külkereskedelmi ügyintézési feladatok A logisztikai vezető és az ügyvezető által meghatározott adminisztratív feladatok ellátása Vevői kapcsolattartás Megrendelések, száll.
 • Tanulmányi referens

  1056 Budapest, Váci utca 47.
  Bizonyos OKJ-s képzések teljeskörű adminisztrációját végzed, elejétől a végéig, Ellenőrzöd, feldolgozod és a megfelelő módon archiválod a keletkezett dokumentumokat, Tartod a kapcsolatot a tanárokkal éppúgy, mint a képzés iránt érdeklődőkkel, vagy éppen az.
 • Telefonos ügyfélszolgálatos / pénztáros munkatárs

  1191, Budapest, Török u. 7.
  Magyar és román nyelvű ügyfélszolgálat Bejövő telefonok, megrendelések felvétele, rögzítése az ügyviteli rendszerben Telefonos tájékoztatás, ügyfelek kérdéseire való válaszadás Személyes ügyfélkiszolgálás, áru átadás, házipénztár kezelése F.
 • Bérbeadási ügyintéző

  Rugalmas munkavégzési hely
  Gépkocsik bérbeadásának és visszavételének lebonyolítása, szerződések készítése, egyéb adminisztrációs feladatok ellátása Extra szolgáltatások értékesítése ügyfeleknek A vállalat járműparkjának folyamatos karbantartása, állagmegóvása Gépjárművek fe.
 • Értékesítő

  2045 Törökbálint
  ügyfelek fogadása, magas szintű szakmai kiszolgálása értékesítés, tanácsadás, ajánlatkészítés, szerződéskötés megrendelések kezelése, kapcsolattartás a megrendelőkkel after sales feladatok ellátása
 • Áruforgalmi ügyintéző

  Budapest XIII. kerület, Frangepán u. 8-10.
  Bejövő hívások fogadása, telefonos rendelésfelvétel Személyesen betérő kozmetikus partnerek kiszolgálása Aktuális akciók, promóciók ismertetése A beérkező termékek kipakolása és a kimenő áru becsomagolása Számlázás, dokumentáció Pén.
 • Biztosítási ügyintéző

  Budapest
  Általános adminisztratív feladatok elvégzése, Napi operatív működésben való aktív részvétel, Ügyfelektől érkező e-mailek feldolgozása és megválaszolása, Ügyfélszolgálati feladatok ellátása, Kárügyintéző munkájának segítése, helyettesítése t.