Szállítás, Beszerzés, Logisztika állások, munkák Győr-Moson-Sopron megyében

10 db találat
 • Fuvartervező

  Győr
  Belföldi és külföldi fuvarok előrejelzése, rendelése a szerződött fuvarozóktól a gyártás és a vevői rendelések határidejének figyelembevételével és ezen fuvarok nyomon követése (érkezés és leadás) Fuvarmegbízások költséghatékony beosztása Beérkező autók ko.
 • Tehergépkocsi vezető- kamion sofőr

  Országosan bárhonnan végezhető, Külföld
  Szegedi telephelyű, 16 éve stabilan működő, folyamatosan bővülő, nemzetközi közúti árufuvarozással foglalkozó cég keres nemzetközi gépjárművezetőket nyerges, ponyvás szerelvényre.  
 • Szervizasszisztens

  Országosan bárhonnan végezhető
  Szerviztechnikusok támogatása a cég termékeinek részletes megismerése és megértése alkatrészek és kiegészítők kereskedelme ajánlatok, megrendelések kezelése, számlázás projekt munkák koordinálása kapcsolattartás külföldi és belföldi partnerekkel szállítás szervezése beszállítók.
 • Fuvarszervező

  Mosonmagyaróvár, 9200 Alkotmány út 32.
  fuvarok szervezése, kapcsolattartás a megbízókkal és a gépjárművezetőkkel, fuvarmegbízáshoz kapcsolódó teljes adminisztráció elvégzése
 • Minőségbiztosítási és logisztikai munkatárs

  9027 Győr, Kőrisfa utca 15.
  Alkatrészek összekészítése, ellenőrzése Leltárkészítés Késztermékek átvétele, dokumentálása Talált eltérések nyomonkövetése Részvétel a gyártásközi ellenőrzésekben Együttműködés a kapcsolódó területekkel
 • Fuvarszervező speditőr

  9021 Győr, Árpád út 21.
  Győri szállítmányozási cég munkatársat keres fuvarszervezői munkakörbe, 8 órás irodai munkára, tárgyalóképes Német nyelvtudással. Az új kolléga feladatai közzé tratozik a külföldi partnerekkel való napi szintű kapcsolattarrtás német nyelven, telefonon v emailben, illetve alkal.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  200 000 Forint
 • Alkatrész értékesítő

  9019 Győr, Szentiváni út 10.
  ajánlatok készítése alkatrészrendelés és értékesítés kapcsolattartás az ügyfelekkel napi szintű kapcsolattartás a termelő gyárakkal német vagy angol nyelven számlázás raktármozgások nyomon követése, raktárkészlet nyilvántartása .
 • Adminisztrátor

  9027 Győr, Hűtőház utca 25.
  - Kimenő számlák készítése, számlázással kapcsolatos adminisztrációs feladatok ellátása.- Vezetője munkájának támogatása, kimutatások készítése.- A cég tevékenységével összefüggő mindennemű kapcsolattartás, ügyintézés.- Raktári feladatok ellátása.
 • Logisztikai vezető

  9073 Bőny, Magyar utca
  - a központ és a telephelyek logisztikai működésének kordinálása- kiszállítások megtervezése- gépjárműflotta felügyelete /szervizekkel való kapcsolattartás/- ki és beszállítási folyamatok tervezése,szervezése- raktár és anyagmozgatái folyamatok szer.