Szakmunka állások, munkák Budapest, XI. kerületben

11 db találat
 • Raktáros

  Budapest, XI. kerület
  raktárunkba beérkező alkatrész termékek átvétele, a hozzá kapcsolódó dokumentumon való rögzítése és a meghatározott tárhelyre történő mozgatása telephelyeink között történő telepközi átraktározások kezelése (áru átvétele, bevételezése és áru kiadása) a beérkezett termékek által.
 • Gépjárműszerelő

  Budapest, XI. kerület
  a gépjárművek ápolási, karbantartási, javítási munkák program szerinti elvégzése meghibásodott gépjárművek hibáinak feltárása, javítása megrendelés szerinti munkáknál a szükséges alkatrészek elsődleges elbírálása, az alkatrészek kivételezése és beszerelése munkalapok és technikai...
 • Műszaki ügyintéző

  1119 Budapest, Andor utca 27.
  Autóbuszok javítási munkalapjainak feldolgozása (szerződés szerinti és garanciális munkalapok) Garanciális lejelentések teljes körű elvégzése a lejelentéstől egészen a visszaigazolásig Autóbusz alkatrészek rendelése és bevételezése Visszakü.
 • Eladó/Pénztáros

  1116 Budapest, Kondorosi út 6.
  a vásárlók segítőkész és udvarias kiszolgálása, tájékoztatása gyors és pontos pénztári munka árufeltöltés az üzletlánc arculatának, értékeinek gondozása termékek esztétikus el.
 • Ápoló / szociális gondozó

  1112 Budapest, Dayka Gábor utca 102.
  Csendes, XI, kerületi, zöldövezeti Idősotthon keres ápolót, szociális gondozót Bérezés a közalkalmazotti bértábla alapján, szociális ágazati pótlékkal az eddigi munkaviszony alapján. Béren felül biztosítunk vendéglátási és szabadidő jutt.
 • Raktáros Karriertipp!

  1116 Budapest, Sztregova utca 1.
  Vállalatunknál a pályázóval szemben elsődleges követelmény, hogy felel a rá bízott készletekért mind mennyiségben, mind minőségben. Biztosítja, hogy a gyártóhelyekre megfelelő időben és mennyiségben rendelkezésre álljanak a termeléshez szükséges alapanyagok, félkész termékek.
 • Gépjármű technikus/Autószerelő

  Budapest XI. kerület, Budaörsi út 185-195.
  Jármű karbantartás, szervizek, Műszaki vizsgára felkészítés Visszahívási kampányok Hibrid rendszer karbantartás Motor és hajtómű diagnosztika Légzsákok cseréje
 • Pultos pénztáros

  1117 Budapest, Magyar Tudósok Körútja
  a büfé nyitvatartási idejében ellátja a büfé pénztárosi feladatait; elszámolni köteles az általa üzemeltetett pénztárgép bevételével és felelősséggel tartozik az esetleges pénztárhiányért vagy pénztártöbbletért; betartja valamennyi vonatkozó szabályt, ideé.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  180 000 Forint
 • Cukrász

  1116 Budapest, Hauszmann Alajos utca 6b.
  A Trófea Grill Újbuda (XI. kerület) nívós éttermének cukrász üzemébe szakképzett, tapasztalattal rendelkező cukrász munkatársat keresünk , azonnali belépéssel.Feladatai:-krémek keverése-sütemények töltése-szeletelés.
 • Sushi szakács

  1116 Budapest, Hauszmann Alajos utca 6b.
  XI. kerületi éttermünkbe sushi szakács munkatársat keresünk, azonnali belépéssel, hosszú távra.Amit elvárunk: sushi készítésben jártasság, tapasztalat meghatározott feladatok, gyors, pontos végrehajtá.