Szakmunka állások, munkák Békés megyében

18 db találat
 • Értékesítő/Telepvezető helyettes

  5700 Gyula, Balázs deák utca
  A munkakörben ellátandó feladatok közé tartozik a vásárlók részére történő értékesítés, az áru átvétel és kiadás ellátása, koordinálása, rendelések és beszerzések szervezése.
 • Tehergépkocsi vezető- kamion sofőr

  Országosan bárhonnan végezhető, Külföld
  Szegedi telephelyű, 16 éve stabilan működő, folyamatosan bővülő, nemzetközi közúti árufuvarozással foglalkozó cég keres nemzetközi gépjárművezetőket nyerges, ponyvás szerelvényre.  
 • Személy- és vagyonőr (Békéscsaba)

  5600 Békéscsaba
  Személy- és vagyonőr munkatársat keresünk Békéscsaba területén végzendő munkára, telephely őrzésre. A munkakör betöltéséhez érvényes vagyonőri igazolvány és tanúsítvány szükséges. A jelentkezéshez fényképes önéletrajzokat várunk.
 • Elektroműszerész

  Országosan bárhonnan végezhető
  Gázveszély jelző és tűzjelző rendszerek telepítése, karbantartása, javítása üzembehelyezése az ország teljes területén „Robbanásbiztos berendezés kezelője” végzettség, valamint B kategóriás jogosítvány előnyt jelent. Áramköri ismeretekkel rendelkező önálló, logikus hibakeresésr.
 • Szervizes Karriertipp!

  Országosan bárhonnan végezhető
  Budapesti székhelyű cég, folyamatosan bővülő csapatába keres elsősorban Budapest és Mezőtúr térségéből elektromos hőlégkeveréses sütők szervizeléséhez munkatársakat. Előny a műszerész, elektronikai műszerész végzettség. Ha szereti a kihívásokat és képes az önálló munkavégzésr.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  280 000 Forint
 • Nemzetközi Tehergépkocsi vezető Karriertipp!

  5622 Köröstarcsa
  Nemzetközi Tehergépjármü Vezetőt Keresek C+E+GKI+Digitkártya
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  500 000 Forint
 • Árufeltöltő-pénztáros

  Országosan bárhonnan végezhető
  A Job Force Iskolaszövetkezet segítségével megalapozhatod az anyagi biztonságodat! Mit kapsz tőlünk? Biztos jövedelem, pótlékok közel dolgozhatsz az otthonodhoz, gyors betanulás, rugalmas időbeosztás: 4-6 vagy 8 órás munkarend, sokfé.
 • Eladó-pénztáros (Békéscsaba)

  Békéscsaba
  A pult folyamatos ellenőrzése, áruval való feltöltése Pénztárosi és pénztárhoz kapcsolódó feladatok elvégzése Feltüntetett árak határidőre történő aktualizálása, a szavatossági idők figyelése Reklámanyagok szakszerű kezelése, kihelyezése, t.
 • Nemzetközi tehergépkocsivezető

  Országosan bárhonnan végezhető, Külföld
  Nemzetközi (csak EU) viszonylatban tehergépkocsi vezetőt keresünk. Állandó csak nyitott platós nyerges szerelvényre, állandó járatokra. Pályakezdőket is szívesen fogadunk! Fizetés nettó 600000 Ft-tól.
 • Eladó

  5650 Mezőberény, Kodály Zoltán út 23.
  Gyorséttermi eladó
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  210 600 Forint
 • Szakács

  5540 Szarvas, Petőfi utca 7.
  Szarvason a Holt-Körös partján, gyönyörű környezetben található Szeparé Étterem, gyakorlattal rendelkező kreatív szakácsot keres. Kedvező feltételek, szállás igény szerint megoldható.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  200 000 Forint
 • Sofőr/Áruszállító

  5700 Gyula
  Gyulai építőanyag kereskedelmi telephelyünkre keresünk C+E kategóriával rendelkező kollégát. A feladatkörben elvégzendő azáru ki és be szállítása a telephelyre, szállítási időn kívül telephelyi árukezelési feladatok ellátása. Az áru kiszállítása jellemzően önrakós darus lerako.
 • Eladó Békéscsaba

  5600 Békéscsaba, Andrássy út 37-43.
  A New Yorker, mint sikeres Young Fashion cég, világszerte 45 országban több, mint 1100 üzlettel rendelkezik, és folyamatosan növekszik. 18.000 munkavállalóval modern körülmények között dolgozunk, nagy hangsúlyt fektetve a barátságos munkahelyi légkö.
 • Klímaszerelő - Karbantartó

  Bács-Kiskun megye, Békés megye, Csongrád megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye
  Különböző típusú létesítményekben klímaberendezések telepítése, javítása, karbantartása Szellőző berendezések karbantartása, javítása Időszakos karbantartási feladatok ellátása
 • Eladó

  5600 Békéscsaba
  Olyan sikerorientált, kreatív munkatársat keresünk békéscsabai üzletünkbe, aki képes önállóan és csapatban is dolgozni. Vevő orientált, barátságos, ajánlja és bemutatja az árut, felvilágosítást és tanácsot ad a termékekkel kapcsolatban. Gondoskodik a termékek megfelelő tárolás.
 • Villanyszerelő napelemekhez

  Országosan bárhonnan végezhető
  Új munkatársat keresünk a Napelemes rendszereket kivitelező csapatunk szakmai irányítására.   Feladatok: Napelemek felszerelése és a villamos bekötési feladatok elvégzése