Szakmunka állások, munkák

11 db találat
 • Sofőr "B" kategóriás jogosítvánnyal

  1097 Budapest, Gubacsi út
  A megrendelt áruk kiszállítása A termékek körültekintő kezelése Az áruk gépjárműre történő fel és lerakodása A munka során használt gépjármű és eszközök rendeltetésszerű használata
 • Vagyonőr

  9700 Szombathely, Zanati út 31.
  Szombathelyi objeKtumba keresünk érvényes vagyonőri iratokkal rendelkező vagyonőröket, akár azonnali belépéssel.Hosszú távra tervezett munkaviszony, törvényes foglalkoztatás és kifizetés. Bejelentett alkalmazotti munkaviszony. Munkavállalót megillető juttatások biztosít.
 • Targoncavezető-raktáros

  Békéscsaba
  a beérkezett áruk mennyiségi és minőségi átvétele kézi anyagmozgatás, komissiózás, raklapcsomagolás a rád bízott technikai eszközök (pl.: targonca) rendeltetésszerű, előírásoknak megfelelő használata, valamint a raktár rendjének biztosítása vevők udvarias, szakszerű és segítőkész...
 • Faipari gépkezelő (3 vagy 4 műszakos)

  Szombathely, 9700 Zanati út 26.
  munkavégzés a cementkötésű forgácslap, illetve a lamináló üzemben a gépek, faipari berendezések és kiegészítő gépek működtetése, beállítása termelési alapanyagok bekészítése a termelési kiírás szerint a technológiai berendezések szakszerű kezelése.
 • Udvaros

  1044 Budapest, Íves út 16.
  Terület rendben tartása Szemétgyűjtés Pakolás
 • Csemege pultos

  1116 Budapest, Kondorosi út 6.
  Fogadja, felvilágosítja, gyorsan és elvárásaiknak megfelelően kiszolgálja a vásárlókat Tökéletesen ismeri az árukat A termékeket vonzóan elrendezi, ízlésesen kihelyezi Ellenőrzi és biztosítja a termékek minőségét és frissességét Betartja a.
 • Shop assistant - eladó (Budapest)

  Rugalmas munkavégzési hely
  Vevők udvarias kiszolgálása Napi nyitási és zárási folyamatok elvégzése Pénztár és számítógép kezelése Az üzlettér és a cipőraktár folyamatos rendben tartása Áruátvétel, árufeldolgozás és raktári feladatok pontos ellátása Az üzletté.
 • Áruátvevő - Szeged

  6791 Szeged, Back Bernát utca
  Áruátvétel, áruk targoncával való mozgatása, teherautóról való le- és felpakolás.
 • Shop assistant - eladó (Soroksár)

  1238 Budapest, Bevásárló utca
  Vevők udvarias kiszolgálása Napi nyitási és zárási folyamatok elvégzése Pénztár és számítógép kezelése Az üzlettér és a cipőraktár folyamatos rendben tartása Áruátvétel, árufeldolgozás és raktári feladatok pontos ellátása Az üzletté.
 • Sofőr (Pécel)

  2119 Pécel
  Feladatok: Közétkeztetési konyhákon főzött ételek kiszállítása céges autóval iskolákba, óvodákba, bölcsődékbe Szállítóedények tisztán tartása Autók takarítása Kisebb szerelések elvégzése