Állások, munkák és állásajánlatok

291 db találat
 • Gipszkartonos, festő

  Budapest, XV. kerület
 • Autószerelő

  2225 Üllő, Pesti út 209.
  (HŰTŐ, HÁTFAL) KISTEHERAUTÓ, KAMION SZERELŐmunkatársakat keresünk.Főbb feladatok, munkák:Petit Forestier,A Petit Forestier 1907-ben alapított családi vállalkozás, amely szakértelmünknek köszönhetően.
 • Gyógymasszőr

  1132 Budapest
  Ha szeretnél egy fiatal, szakképzett, jókedvű csapat tagja lenni, ahol a megélhetésért nem kell plusz munkákat vállalnod, akkor a Krisztina Masszázs Szalonban a helyed. Várjuk pályakezdő gyógymasszőrök jelentkezését is, a szakmai felzárkózásban segítünk. .
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  300 000 Forint
 • Bolti eladó (Épületgépészeti szaküzlet)

  1205 Budapest, Határ út 49.
  Budapesti épületgépészeti szaküzletbe keresünk gyakorlattal, vagy szakirányú végzettséggel rendelkező bolti eladókat.Munkavégzés helye: 1205 Budapest, Határ út 49.
 • Eladó Karriertipp!

  1094 Budapest, Viola utca 5.
  - Vevők szakszerű kiszolgálása, reklamáció kezelése- Üzlet árukészletének folyamatos nyomonkövetése, az állandó feltöltöttség biztosítása- Napi adminisztációs teendők elvégzése- Üzletvezető munkájának segítése
 • Területi képviselő

  8600 Siófok, Wesselényi utca 83.
  Autó üléshuzatokat gyártó és forgalmazó cég keres munkatársat területi képviselői pozícióra. Kizárólag hosszútávban gondolkozók jelentkezését várjuk.Viszonteladók látogatása fix útvonalakon, 2-3 napos túrák keretében.Potenciális új ügyfelek felkeresése. Új üzleti.
 • Raktárvezető

  8000 Székesfehérvár, Vásárhelyi utca 5.
  Raktározási és belső anyagmozgatási, anyagáramlási folyamatok kialakítása, raktári rend és tisztaság fenntartása, Árurendelés, készletek ellenőrzése, áruátvétel- árukiadás folyamatainak teljes körű felügyelete, göngyöleg nyilvántartás vezetése, Szállítások.
 • Eladó

  1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.
  Családias csapatba keresünk olyan kollégát, aki nyitott, barátságos, a vevőket szakszerűen tudja kiszolgálni.Feladatai közé tartozik az áru átvétele, kihelyezése, a pénztárgép kezelése és az internetes megrendelések feldolgozása.
 • Szélesformátumú nyomtató operátor

  1107 Budapest
  szélesformátumú nyomtató berendezések működtetése anyagok nyomtatásra előkészítése együttműködés a gyártási folyamatban résztvevő munkatársakkal minőség-ellenőrzés a gyártás folyamatában
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  250 000 Forint
 • Raktáros

  1106 Budapest, Maglódi út 12b.
  - Minőségi palackozott borok komissiózása- Szállítások összekészítése- Raktározási feladatok ellátása- Raktári készlet gondozása- Raktári ki- és betárolás- Esetenként áruszállítás
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  220 000 Forint
 • Biztonságtechnikai szerelő

  Rugalmas munkavégzési hely
  Biztonságtechnikai kivitelezéssel foglalkozó társaság munkatársat keres. Feladat: videó és riasztó rendszerek telepítése, karbantartása. Munkavégzés helye változó, de jellemzően Budapest és környéke..
 • Sofőr / Raktáros

  Budapest
  Áru beszerzése, és raktárosi teendők ellátása. Targoncavezetői jogosítvány előny.
 • IT Szervizes/Rendszergazda

  Rugalmas munkavégzési hely
  o) Linux, Windows szerverek és munkaállomások üzemeltetéseo) Adatbázisok üzemeltetéseo) IT rendszerek konfigurálása, adminisztrálása, munkaállom.
 • Eladó és pénztáros

  6060 Tiszakécske, Szent Imre tér 12.
  A szaküzletben a vásárlók igényeinek megismerése, és teljeskörű, magas színvonalú kiszolgálása Felmerülő kérdések, reklamációk kezelése Ajánlatok, megrendelések kezelése A cég termékeivel kapcsolatos szakmai tanácsadás
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  160 000 Forint
 • Egészségügyi Kártevőirtó, és gázmester

  Rugalmas munkavégzési hely
  Cégünk hosszú távú munkalehetőséget kínál , egészségügyi kártevőirtó, és gázmesteri végzettséggel rendelkező kollégák számára.Azonnali munkakezdés.Rugalmas munkaidő beoszás.
 • Kapu szerelő / automata ajtó szerelő

  Dunaharaszti
  Neked is eleged van a bizonytalanságból, a szegénységből, a goromba főnökből, a lehetetlen munkakörülményekből? Eddig nem mertél változtatni, mert mi van, ha nem jön be, és a két szék között a földre kerülsz? Jogos az aggodalmad, de ez a Te életed és csak Te vagy az.
 • Sofőr- gépkocsivezető

  Budapest
  Kórházak és laborok közötti minta és készítmények szállítása, esetenként szakszemélyzet szállítás Pontos gépjárműnapló és a munkakörhöz kapcsolódó adminisztratív feladatok ellátása Gépjárművek, munkaeszközök rendszeres tisztítása, esetleges karbantartási é.
 • Üzletvezető helyettes - Szolnok

  Szolnok
  - üzlet napi szintű feladatainak elvégzése - vásárlók fogadása és kiszolgálása- árajánlat készítés - pénztárgépkezelés, számlaírás
 • Bolti eladó

  2030 Érd, Riminyáki út 64.
  Elérhetőség: 06-23-365-735Pozíció leírás: Az árubeszerzés segítése, a megérkezett áru átvétele, raktározása, illetve a vásárlók kiszolgálása és tájékoztatása. Feladatok: - vásárlók köszöntése, fogadása, útbaigazítása - felvilágosítás, tanácsadás a vevőnek az áru kiválas.
 • Asztalos (Pomáz, Budapest)

  Pomáz, Budapest
  Pomázon működő egyedi bútorgyártó cég hosszú távra igényes bútorasztalost keres.Feladatok: műhelyben egyedi bútorok gyártása helyszíni szerelés Szállást nem tudunk biztosítani.Tel: +36 20 311 32 44
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  290 000 Forint