Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Állások, munkák szakiskola / szakmunkás képzői végzettséggel, 1-3 év tapasztalattal
10 db találat
Szűrés
-
Nyersanyagok feldolgozása, előkészítése Ételek elkészítése, tálalása, receptúrák követése Munkaterület és eszközök rendben és tisztán tartása Együttműködés a teljes konyhai személyzetteltegnap 12:30
-
Napi menü és a la carte ételek, pizza készítése.ápr. 17.
-
Alapanyagok feldolgozása és előkészítése Ételek előírás szerinti elkészítése, adagolása, tálalása, csomagolása Együttműködés a kisegítő személyzettel és felszolgálókkalápr. 17.
-
ételek elkészítése Séffel egyeztetett receptúrák alapján, tálalási feladatok ellátása, a konyhai raktárkészlet megfelelő kezelése, beleértve teljes kőrűen az alapanyagok szakosított tárolását (FIFO) elv szerint, árú átvétel és elpakolás, konyhai takarítás munkafázisok a műszak be...ápr. 17.
-
- alapanyagok feldolgozása és előkészítése - ételek előírás szerinti elkészítése, adagolása, tálalása, csomagolása - együttműködés a kisegítő személyzettel és felszolgálókkalápr. 16.
-
A pizzáink magas színvonalon, receptúra szerint történő elkészítése. Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása. Konyhai berendezések üzemeltetése és a gépek, eszközök felelősségteljes használata. A higiéniai követelményrendszer betartása (takarítási feladatok a konyhán) Nyitás-zár...ápr. 15.
-
Saját receptúra alapján, látványkonyhánkban elkészíteni az ételeketápr. 15.
-
Bővülő csapatunkba azonnali kezdéssel pizzaszakácsot keresünk! Főbb feladatok: Tészta elkészítése, kézzel nyújtás Feltétek elkészítése Pizzapult folyamatos rendben,tisztán tartása A megfelelő munkatárs: Kiemelt figyelmet fordít saját és a környezete tisztaságára, a gazdaságos an...ápr. 12.
-
Napi menü és á la carte ételek készítésében való részvétel, az ételek precíz minőségi tálalása, nyersanyagok előkészítése, a munkafolyamatoknál a HACCP rendszer betartása, konyhai rend és tisztaság megőrzése.ápr. 03.
-
alapanyagok előkészítése, ételek elkészítése a konyhafőnökkel egyeztetett receptúrák alapján, tálalási feladatok ellátása, a konyhai raktárkészlet megfelelő kezelése, beleértve teljes kőrűen az alapanyagok szakosított tárolását (FIFO) elv szerint, higiéniai és konyhatechnológiai...márc. 20.