Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Szakács állások, munkák XIII. kerületben
9 db találat
Szűrés
-
- Raktárkészlet kezelése, raktári ki- és betárolások végzése, rögzítése. - Az összekészített áru kiszállítása kisteherszállító gépkocsivalmárc. 25.
-
Audiovizuális rendszerek kiépítésében való részvétel (épülethangosítás, IT hálózat, videotechnika, konferencia rendszer) Általános kiépítési, kábelezési, szerelési munkák elvégzése (rack-ek összeszerelése, kijelzők felszerelése, projektorok felszerelése) Rajzolvasás, szükség eset...ma 13:55
-
VakVarjú Újlipót Éttermünk Szakács pozícióba keresi legújabb munkatársát.tegnap 13:05
-
A szálloda vendéglátóegységeinek (Reggeli, Étterem, Skybar) koncepciójának kidolgozása/megvalósítása a brand sztenderdeket figyelembe véve, A brand sztenderdjeinek megismerése, annak figyelembevételével a munkarend megszervezése, A szálloda konyháinak, illetve a’la carte éttermén...márc. 21.
-
A Babka Budapest Étterem Újlipótváros ikonikus törzshelye, a Pozsonyi út elején a Jászainál. Közel-keleti ihletésű bisztró konyha, klasszikus fogásokkal, házikoszttal, néhány magyar csavarral. Profi, dinamikus, fiatalos konyhai csapatunkba keressük új kollegánkat hosszú távra, ak...márc. 18.
-
Önkiszolgáló magyaros éttermünkbe keresünk szakképzett, önmagára és munkájára igényes szakácsot. Feladatok: délelőtt hús előkészítés, panírozás, délután a fogyás függvényében önálló főzés. A leendő kollégának tudnia kell lefőznie egy napi ételsort (12-13 étel). Munkarend: H-P 7-1...márc. 18.
-
A kijelölt ételek elkészítése a konyhafőnök irányítása mellett, Gépek, berendezések kezelése, a munkaterület és munkaeszközök tisztán tartása.márc. 04.
-
Rendezvényre hideg és meleg ételeink magas színvonalon történő elkészítése készítése Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása. Konyhai berendezések üzemeltetése és a gépek, eszközök felelősségteljes használata. Konyhai higénia és élelmiszer-biztonsági szabályok betartása...márc. 04.
-
Ételek elkészítése és találása, főzés, alapanyagok előkészítése Az élelmiszerbiztonsági szabályok betartása és betartatása (HACCP) A konyha higéniájának megőrzése, folyamatos tisztántartása.márc. 04.