Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Szakács állások Budapesten középiskolai végzettséggel
14 db találat
Szűrés
-
Az Unix Autó raktárai között a termékek pontos és sérülésmentes szállítása Budapestről indulás, fix belföldi útvonalak A termékek fel és lepakolása, áruátvételadminisztrációja Göngyöleg, visszáru kezelése Napi adminisztráció elvégzése Állandó éjszakai munkavégzés...tegnap 15:30
-
Élelmiszeripari gyártó berendezések tervszerű megelőző - és rendkívüli karbantartása, gyártás közbeni kezelése, üzemeltetése, átállítása, hibaelhárítása Felújítási munkálatokban való részvétel Egyes gépek működtetése/kezeléseápr. 20.
-
A konyhai csapat koordinálása és felelősségteljes vezetése Élelmiszerbiztonsági szabályok szigorú betartása Igényes, precíz munkavégzés és ennek elvárása a kollégáktóltegnap 19:45
-
A szálloda konyháiban ételek készítése, tálalása Kisegítő személyzet irányítása Receptúrák betartása, betartatása Alapanyagok, félkész és késztermékek leltárinak követése Árurendelés összeírásategnap 17:20
-
Olyan munkavállalók jelentkezését várjuk, akik kitartóak, lendületesek, precizitás és kreativitás jellemzi a munkavégzésüket.ápr. 21.
-
Olyan munkavállalók jelentkezését várjuk, akik kitartóak, lendületesek, precizitás és kreativitás jellemzi a munkavégzésüket.ápr. 21.
-
Szakácsot keresünk akár azonnali kezdéssel, belvárosi Tapas Bárba.ápr. 21.
-
Szenvedélyed az olasz gasztronómia és szívesen lennél egy vadonatúj étterem nyitó csapatának tagja? Ne is keresgélj tovább ! Szakács, Műszakvezető pozícióba keressük csapattagjainkat.ápr. 20.
-
ápr. 18.
-
ápr. 17.
-
- Ételek elkészítése, tálalása - Készletek felmérése, nyersanyagok rendelése - Konyha tisztaságának HACCP előírásoknak megfelelő betartása - Részvétel menüösszeállításbanápr. 04.
-
Receptúra alapján ételek elkészítése Hidegkonyhai termékek előkészítése Szobaszervíz, a’ la carte ételek elkészítése Tálalási feladatok ellátása Vendégek kiszolgálásaápr. 04.
-
Ételek receptúra szerinti elkészítése, adagolása, tálalása a séf utasításait követve Konyhai berendezések üzemeltetése és a gépek, eszközök felelőségteljes használata HACCP szabályok ismerete és alkalmazása Munkaterület tisztántartásamárc. 25.