Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Szakács állások, munkák nyelvtudás nélkül
21 db találat
Szűrés
-
Élelmiszeripari gyártó berendezések tervszerű megelőző - és rendkívüli karbantartása, gyártás közbeni kezelése, üzemeltetése, átállítása, hibaelhárítása Felújítási munkálatokban való részvétel Egyes gépek működtetése/kezeléseápr. 15.
-
Automatizált gyártósoraink folyamatos működésének és hatékonyságának biztosítása, A gyártás során felmerülő mechanikus hibák feltárása, elhárítása és dokumentálása, Tervezett átállások, karbantartások elvégzése, gépegységek cseréje és alapanyag ellátásban való közreműködés, gyárt...ápr. 14.
-
konyhai, előkészületi feladatok elvégzése, ételek elkészítése Séffel egyeztetett receptúrák, gyártmánylap alapján, tálalási feladatok ellátása, promóciók támogatása, lefőzése, tálalása, grillezés (ebédidőben), higiéniai és konyhatechnológiai (HACCP) szabályok betartása és betarta...tegnap 15:50
-
Ételek elkészítése és találása, főzés, alapanyagok előkészítése Az élelmiszerbiztonsági szabályok betartása és betartatása A konyha higiéniájának megőrzése, folyamatos tisztántartásategnap 13:45
-
A vezető séf utasításait követve változatos ételeket készítesz el vendégeinknek Kreatív megoldásokkal megfűszerezed még a hétköznapi recepteket is Az ételeket színvonalasan, professzionálisan tálalod vendégeinknek Új, izgalmas recept ötleteidet megosztod a csapattal...ápr. 15.
-
Kreatív vagy, igényes és precíz? A gasztronómia a mindened? Szívesen dolgoznál egy jó csapatban? Ha magadra ismertél, ne habozz és küldd el fényképes önéletrajzod a megadott e-mail címre, és legyél TE a Tiszavirág csapatának legújabb tagja! Foglalkoztatás jellege : Teljes munkaid...ápr. 12.
-
Kreatív vagy, igényes és precíz? A gasztronómia a mindened? Szívesen dolgoznál egy jó csapatban? Ha magadra ismertél, ne habozz és küldd el fényképes önéletrajzod a megadott e-mail címre, és legyél TE a Tiszavirág csapatának legújabb tagja! Foglalkoztatás jellege : Teljes munkaid...ápr. 12.
-
Ételek magas színvonalon történő elkészítése, majd azok tálalása és tárolása, A rábízott feladatok maradéktalan, szakszerű elvégzéseápr. 12.
-
A szakmai elvárások és a megrendelői igények alapján az asztalos és faipari munkákat precízen kivitelezed Ellenőrzöd az elkészült termékeket, kijavítod a felmerülő hibákat Teljes k&...ápr. 12.
-
Mennyiségi és minőségi anyag, eszköz átvétel, Szállítólevél alapján a beérkezett cikkek készletre vétele, Anyag, eszköz készletek raktározási szabályzat alapján történő tárolása, Anyag, eszköz készletek kiadása, anyagmozgásokat igazoló dokumentumok elkészítése, Beérkező anyagigén...ápr. 11.
-
- Ételkészítés a szálloda konyháján - Reggeliztetésben való részvétel, sztenderdek követése - Konyhai higiénia és élelmiszer- biztonsági szabályok betartása - Egészségügyi és biztonsági feladatok betartása - Minőség fenntartása/ fejlesztéseápr. 10.
-
ételek elkészítése Séffel egyeztetett receptúrák alapján, tálalási feladatok ellátása, a konyhai raktárkészlet megfelelő kezelése, beleértve teljes kőrűen az alapanyagok szakosított tárolását (FIFO) elv szerint, árú átvétel és elpakolás, konyhai takarítás munkafázisok a műszak be...ápr. 10.
-
a konyha üzemelési és termelési feladatainak szervezése, a konyhai személyzet munkájának irányítása, gondos alapanyag / nyersanyag gazdálkodás, HACCP előírások betartása és betartatása, az üzleti egység törvényi és jogszabályi kereteknek megfelelő működtetése, hatékony, együttműk...ápr. 10.
-
Receptúra alapján ételek elkészítése Hidegkonyhai termékek előkészítése Szobaszervíz, a’ la carte ételek elkészítése Tálalási feladatok ellátása Vendégek kiszolgálásaápr. 04.
-
A vezető séf utasításait követve változatos ételeket készítesz el vendégeinknek Kreatív megoldásokkal megfűszerezed még a hétköznapi recepteket is Az ételeket színvonalasan, professzionálisan tálalod vendégeinknek Új, izgalmas recept ötleteidet megosztod a csapattal...ápr. 02.
-
Vezető séf utasításait követve változatos ételeket készítesz el vendégeinknek Kreatív megoldásokkal feldobod még a hétköznapi recepteket is Az ételeket színvonalasan, professzionálisan tálalod vendégeinknek Új, izgalmas receptötleteidet megosztod a csapattalmárc. 25.
-
Ételek receptúra szerinti elkészítése, adagolása, tálalása a séf utasításait követve Konyhai berendezések üzemeltetése és a gépek, eszközök felelőségteljes használata HACCP szabályok ismerete és alkalmazása Munkaterület tisztántartásamárc. 25.
-
napi menük, a’ la carte ételek, reggeli kínálat (szendvics, meleg reggeli) elkészítése munkanapokon (szabad hétvége), tálalási feladatok ellátása, nyersanyagok kezelése (vételezés, feldolgozás stb.), vonatkozó higiéniai és minőségbiztosítási szabályok betartása, konyhai kisegítők...márc. 22.
-
Ételek elkészítése az élelmezési vezetővel egyeztetett receptúrák alapján Tálalási feladatok ellátása Nyersanyagok kezelése (vételezés, feldolgozás stb.) Vonatkozó higiéniai és minőségbiztosítási szabályok betartása Konyhai kisegítők munkájának irányítása Takarítási feladatok elv...márc. 20.
-
A séf irányítása mellett csoportok, céges rendezvények és esküvők tálszervizes és svédasztalos ételeinek önálló elkészítése, tálalása Aktív részvétel a napi munkafolyamatokban precizitásra és gazdaságosságra törekedve.márc. 20.
-
alapanyagok előkészítése, ételek elkészítése a konyhafőnökkel egyeztetett receptúrák alapján, tálalási feladatok ellátása, a konyhai raktárkészlet megfelelő kezelése, beleértve teljes kőrűen az alapanyagok szakosított tárolását (FIFO) elv szerint, higiéniai és konyhatechnológiai...márc. 20.