Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Szakács állások, munkák szakiskola / szakmunkás képzői végzettséggel
10 db találat
Szűrés
-
A gyár folyamatos működésének biztosítása Az üzemhez tartozó műszerek szakszerű javítása, beállítása, helyes működés ellenőrzése Részvétel a gyári karbantartási, beruházási, fejlesztési munkákban A gyár területén az általa feltárt hibák elhárítása, vagy jelzése a villamos üzem ve...tegnap 17:20
-
Automatizált gyártósoraink folyamatos működésének és hatékonyságának biztosítása, A gyártás során felmerülő mechanikus hibák feltárása, elhárítása és dokumentálása, Tervezett átállások, karbantartások elvégzése, gépegységek cseréje és alapanyag ellátásban való közreműködés, gyárt...ápr. 14.
-
Ételek elkészítése és találása, főzés, alapanyagok előkészítése Az élelmiszerbiztonsági szabályok betartása és betartatása A konyha higiéniájának megőrzése, folyamatos tisztántartásategnap 13:45
-
Kreatív vagy, igényes és precíz? A gasztronómia a mindened? Szívesen dolgoznál egy jó csapatban? Ha magadra ismertél, ne habozz és küldd el fényképes önéletrajzod a megadott e-mail címre, és legyél TE a Tiszavirág csapatának legújabb tagja! Foglalkoztatás jellege : Teljes munkaid...ápr. 12.
-
Kreatív vagy, igényes és precíz? A gasztronómia a mindened? Szívesen dolgoznál egy jó csapatban? Ha magadra ismertél, ne habozz és küldd el fényképes önéletrajzod a megadott e-mail címre, és legyél TE a Tiszavirág csapatának legújabb tagja! Foglalkoztatás jellege : Teljes munkaid...ápr. 12.
-
Ételek magas színvonalon történő elkészítése, majd azok tálalása és tárolása, A rábízott feladatok maradéktalan, szakszerű elvégzéseápr. 12.
-
A szálloda konyháiban ételek készítése, tálalása Kisegítő személyzet irányítása Receptúrák betartása, betartatása Alapanyagok, félkész és késztermékek leltárinak követése Árurendelés összeírásaápr. 10.
-
Receptúra alapján ételek elkészítése Hidegkonyhai termékek előkészítése Szobaszervíz, a’ la carte ételek elkészítése Tálalási feladatok ellátása Vendégek kiszolgálásaápr. 04.
-
Ételek receptúra szerinti elkészítése, adagolása, tálalása a séf utasításait követve Konyhai berendezések üzemeltetése és a gépek, eszközök felelőségteljes használata HACCP szabályok ismerete és alkalmazása Munkaterület tisztántartásamárc. 25.
-
A séf irányítása mellett csoportok, céges rendezvények és esküvők tálszervizes és svédasztalos ételeinek önálló elkészítése, tálalása Aktív részvétel a napi munkafolyamatokban precizitásra és gazdaságosságra törekedve.márc. 20.