Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Szakács állások, munkák
47 db találat
Szűrés
-
Az Unix Autó raktárai között a termékek pontos és sérülésmentes szállítása Budapestről indulás, fix belföldi útvonalak A termékek fel és lepakolása, áruátvételadminisztrációja Göngyöleg, visszáru kezelése Napi adminisztráció elvégzése Állandó éjszakai munkavégzés...ápr. 22.
-
Heti 1-2 nap ételek felfőzése és előkészítése, vagy rendezvényekre/a'la carte ételek kiadásaFriss
-
Klasszikus szakács munkakör, pontos megjelenés a munkahelyen, nyersanyagok fogadása, tárolása, megfelelő minőségben feldolgozása, az ételek tálalása.tegnap 14:15
-
reggelik, brunch tálak elkészítése előkészítés a konyha vezetőjének utasításait betartani és betartatnima 11:15
-
Ételek, sütemények elkészítése, tálalása. Önálló munkavégzés. Árurendelés leadása és átvétele.ma 10:40
-
ma 09:30
-
ma 09:30
-
Budapest XXI. kerületben 1987 óta működő családias hangulatú olasz étterem és pizzéria pizzaszakács munkatársat keres. Éttermünk parkos környezetben helyezkedik el, tömegközlekedéssel megközelíthető, beépített terasszal és galéria helyiséggel rendelkezik, nyáron nyílt terasz is r...tegnap 21:30
-
Alapanyagok feldolgozása és előkészítése Ételek előírás szerinti elkészítése, adagolása, tálalása, csomagolása Együttműködés a kisegítő személyzettel és felszolgálókkaltegnap 17:25
-
A konyhafőnök munkájának támogatása Hideg/ Meleg konyhai feladatok ellátása A konyhai feladatok ellátása, alapanyagok előkészítése Ételek elkészítése, raktározása és tálalása A vendégkérések magas szintű teljesítése A szálloda ételkészítésre vonatkozó minőségi előírásainak m...tegnap 14:29
-
Ételek elkészítése és találása, főzés, alapanyagok előkészítése Az élelmiszerbiztonsági szabályok betartása és betartatása A konyha higiéniájának megőrzése, folyamatos tisztántartásategnap 13:45
-
Balatonalmádi éttermünkbe keressük konyhafőnök kollégánkat. Rendelések összeállítása, raktárkészlet ellenőrzése, karbantartása, menü kreatív elkészítése, kreatív tervezése. Konyhai személyzet koordinálása, időszakonkénti a'la carte felügyelete, koordinálása. ...tegnap 11:40
-
Az Abaligeti Denevér Bisztró, ami egy szezonális évi 6 hónap nyitvatartású bisztró, önálló vezetése. Éttermünk bisztró jellegű ételkínálattal üzemel, gyros, egytálételek, burgerek, tészták, frissensültek készítése a feladat. Munkafolyamatok irányítása, ellenőrzése Precíz, önálló...tegnap 11:15
-
Az Executive Chef utasításait követve ételek magas színvonalon történő elő- és elkészítése, valamint tálalása A HACCP szabályzat szigorú betartása, munkaterület tisztántartása Konyhatechnológiai eljárások tudatos alkalmazásategnap 10:46
-
szállodai panziós étkeztetés biztosítása a la cart ételek készítése együttműködés a konyhafőnökkeltegnap 08:50
-
Nyersanyagok feldolgozása, előkészítése Ételek elkészítése, tálalása, receptúrák követése Alapanyagok készletezése, fogyások nyomon követése Nagykonyhai gépek (sütők, sokkoló, rostélyok stb.) biztonságos működtetése. Munkaterület és eszközök rendben és tisztán tartása Együttműköd...tegnap 00:35
-
A konyhai dolgozók szakmai irányítása, létszám-optimalizálás Az áruforgalom ellenőrzése, árurendelés. Új ételek ételsorok összeállítása. Az ételek megfelelő minőségben való elkészítése, valamint tálalása. A konyhai előírások betartása és betartatása - HACCP...tegnap 00:30
-
A konyhai csapat koordinálása és felelősségteljes vezetése Élelmiszerbiztonsági szabályok szigorú betartása Igényes, precíz munkavégzés és ennek elvárása a kollégáktólápr. 22.
-
Ételeink magas színvonalon, neves tanácsadó séf segítségével történő elkészítése Konyhafőnök munkájának támogatása Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása Konyhai berendezések üzemeltetése és a gépek, eszközök felelősségteljes használata A magas higiéniai követelményrendszer beta...ápr. 22.
-
A szálloda konyháiban ételek készítése, tálalása Kisegítő személyzet irányítása Receptúrák betartása, betartatása Alapanyagok, félkész és késztermékek leltárinak követése Árurendelés összeírásaápr. 22.
-
A pizzáink magas színvonalon, receptúra szerint történő elkészítése. Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása. Konyhai berendezések üzemeltetése és a gépek, eszközök felelősségteljes használata. A higiéniai követelményrendszer betartása (takarítási feladatok a konyhán) Nyitás-zár...ápr. 22.