Szakmunka állások, munkák Budapest, XI. kerületben

8 db találat
 • Pénztáros

  1116 Budapest, Kondorosi út 6.
  vásárlók udvarias kiszolgálása, tájékoztatása nagyker-kassza pontos kezelése, napi elszámolása részvétel egyéb áruházi feladatokban a kötelező leltáron való részvétel
 • Ápoló/Szakápoló

  1112 Budapest, Kamaraerdei út 16.
  Demens, idős betegeket ellátó, valamint normál részlegen folyó gondozási-ápolási tevékenységek elvégzése. Az adminisztrációs munka, gondozási-ápolási dokumentáció pontos vezetése.
 • Csemege pultos

  1116 Budapest, Kondorosi út 6.
  Fogadja, felvilágosítja, gyorsan és elvárásaiknak megfelelően kiszolgálja a vásárlókat Tökéletesen ismeri az árukat A termékeket vonzóan elrendezi, ízlésesen kihelyezi Ellenőrzi és biztosítja a termékek minőségét és frissességét Betartja a.
 • Áruátvevő

  1116 Budapest, Kondorosi út 6.
  beérkező áruk, tételes ellenőrzése, átvétele, szavatossági idők rögzítése az áruházi rend fenntartása az áruk mennyiségi és minőségi ellenőrzése göngyöleg kezelés leltárban való részvétel
 • Hentes

  1116 Budapest, Kondorosi út 6.
  a vásárlók segítőkész és udvarias kiszolgálása, tájékoztatása a termékek csontozás, szeletelése, kockázása, vagy csíkozása az elvárásoknak megfelelően az áru lemérése, csomagolása a termékek fogyaszthatósági, illetve minőség megőrzési idejének figy.
 • Eladó-pénztáros (Fressnapf XXL-Újbuda Áruház)

  1117 Budapest, Hengermalom út 19-21.
  Feladatai: A vásárlók választásainak segítése, tájékoztatás a termékekről, a saját márkás termékek ajánlásával, árukapcsolási javaslattal Az áruház termékeinek értékesítése az eredményesség növelése Szolgáltatás, szaktanácsadás nyújtása a vásárlóknak.
 • Cukrász

  1112 Budapest, Kamaraerdei út 18.
  házias desszertek, édességek elkészítése az intézmény főzőkonyháján a főzésben való részvétel