Állások, munkák és állásajánlatok

12 db találat
 • Bolti eladó-villanyszerelési ismerettel-Siófok

  8600 Siófok, Ipar utca 6.
  Szaküzletben az ügyfelek kiszolgálása Felmerülő kérdések, reklamációk kezelése A cég termékeivel kapcsolatos szakmai tanácsadás Ajánlatok, megrendelések kezelése A munkakörhöz tartozó adminisztráció és pénztárforgalom bonyolítása Cé.
 • Áruterítő Gépkocsivezető

  8600 Siófok, Dózsa György utca 108.
  Munkatársunk feladata lesz az összekészített italáruk kiszállítása vásárlóinkhoz. A vásárlónál összekészített göngyöleg visszavételezése és visszaszállítása. Szükség szerint a áru-viszárú számla különbözetének bankkártyás, készpénzes fizettetése.Túrajárat elszámolása az.
 • Eladó Siófok

  8600 Siófok, Fő tér 6.
  A New Yorker, mint sikeres Young Fashion cég, világszerte 45 országban 1100 üzlettel rendelkezik, és folyamatosan növekszik. Több, mint 18.000 munkavállalóval modern körülmények között dolgozunk, nagy hangsúlyt fektetve a barátságos munkahelyi légkö.
 • Projektvezető villamosipari kivitelezésben (Siófok)

  8600 Siófok
  - megrendelői kapcsolattartás - a cég érdekeinek képviselete - kooperációkon való részvétel - a villanyszerelő kollégák napi szintű irányítása - az alvállalkozók koordinálása - a munkafolyamatok nyomon követése - anyagrendelés intézése - E-na.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  400 000 Forint
 • Lékonyhai bekeverő

  8600 Siófok
  Érdekel a gyümölcslégyártás folyamata? Szeretnél részese lenni?Csatlakozz Magyarország piacvezető gyümölcslé gyártó vállalatához! Munkatársat keresünk három műszakos munkarendbe, a Sió-Eckes Kft siófoki telephelyére!.
 • Eladó-szervizes

  8600 Siófok, Vak Bottyán utca 31.
  Az INTERSPORT az egész világot átölelő sportkereskedelmi hálózat. Cégünk ma összesen kb. 6.200 áruházat működtet, több mint 58 országban világszerte. A sportkereskedelmi piac világelsői vagyunk, szolgáltatásainkban igyekszünk a legj.
 • Bolti eladó

  8600 Siófok, Vak Bottyán utca 30.
  Vásárlók fogadása, kiszolgálása.Beérkező rendelések feldolgozása.Kapcsolattartás az ügyfelekkel.Szakmai tanácsadás.
 • Lakatos

  Siófok
  Vas és acél, valamint más fémszerkezetek, gépalkatrészek vagy szerkezetek, különálló szerkezetek elemeinek megmunkálása, hajlított, hegesztett szerelvények önálló elkészítése Az SI mértékegység használata, más mértékegységekből történő átváltások ismerete, mérőesz.
 • Szakács

  8600 Siófok, Petőfi sétány 28.
  Siófoki a la carte étterembe, csapatbővítés céljából, a nyári szezonra szakácsot keres.Pályakezdők jelentkezését is szívesen várjuk.Szállást biztosítunk..
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  400 000 Forint
 • Telefonbolti eladó

  8600 Siófok
  Siófokon, a Sió Plázában található, mobiltelefonokat és kiegészítőket árusító üzletünkbe keresünk éves állásra ,jó beszédkészséggel rendelkező, technikai dolgok után érdeklődő eladót. Havi munkaidő kb.15 nap.Fényképes önéletrajzokat várunk vagy érdeklődni az állás iránt a köv.
Állásajánlatok Siófok közelében