Rendszertervező állás, munka

39 db találat
 • Software Architect

  Székesfehérvár, Budapest
  Szoftver fejlesztési és bevezetési projekteken az informatikai rendszerek, alkalmazások teljeskörű tervezése, meglévő rendszerek továbbfejlesztése. Műszaki, szakmai projektkoordináció és a fejlesztés irányítása, szoros együttműködésben az üzleti elemzőkkel, szoftv.
 • Java fejlesztő

  Otthonról végezhető
  Java backend fejlesztő. A munkavégzés jellege: Teljes munkaidős, távmunkában végezhető. A foglalkoztatás jellege: Főállású vagy szerződéses.
 • Programozó / Szoftverfejlesztő

  1097 Budapest, Gyáli út 31.
  A leendő munkatárs feladata az üzleti alkalmazásaink fejlesztése, tesztelése.
 • Rendszerszervező munkatárs

  Budapest VII. kerület
  Stratégiát érintő fejlesztések követelményeinek részletes analízise, kidolgozása Megvalósíthatósági tanulmányok és döntéstámogató anyagok készítése Felhasználói igények felmérése, elemzése, követelmény specifikáció készítése Fejlesztések koordinálá.
 • IT üzleti elemző

  XIII. kerület
  Energiaipari szoftverekkel kapcsolatos fejlesztési és integrációs feladatok támogatása IT fejlesztési projektek, sikeres rendszerbevezetések koordinálása Aktív részvétel az IT rendszerek tervezésében és a szoftverfunkciók definiálásában Energiapiaci szakértő és konzulensi s.
 • Webshop adminisztrátor

  Budapest XIII. kerület
  Online piactér, webshopjaink feltöltése és karbantartása (árváltozások, termék változások adminisztrálása, termékek feltöltése, frissítése, módosítása) Céghez kapcsolódó összes online tartalom kezelése (aloldalak, landing page-ek szerkesztése) Media megjel.
 • Adatbázis fejlesztő

  Budapest
  Adatbázis-fejlesztés, tartalom migrációs, adatkezelési munkák végzése és adminisztrációja; SQL és PL/SQL kódolás, lekérdezések és eljárások optimalizálása, adatbázis hangolás egyes alkalmazás funkciók, felhasználói riport és elemzési igények kiszolgálására;
 • Rendszerszervező

  Budapest
  Aktív részvétel a cég által fejlesztett IT és Vállalati Szolgáltatásirányítási rendszercsomag bevezetésében és támogatásában Részvétel a fejlesztési munkákban: tesztelés, paraméterezés, rendszertámogatás Bejelentett hibák kezelése Ügyfelek folyamat.
 • Senior banki rendszerszervező

  Budapest
  a különböző projekteken belül a rendszerszervezési, elemzési feladatok elvégzése, a projekt menedzserek munkájának támogatása, döntéselőkészités az üzleti folyamatok és termékek felmérése, elemzése, nyomon követése, a projektek adminisztratív támog.