Projektmanager állás, munka

5 db találat
 • E-commerce managert keresünk!

  Budaörs
  Jelentkezz, ha megszólít egy olyan feladat, ahol tapasztalt projektvezetőként, Te alakíthatod a webshop fejlesztését, tartalmát, hírleveleinket magyarul és angolul. Te tartod majd a kapcsolatot a fejlesztőkkel, a marketinggel, a beszerzéssel annak érdekében, hogy kreatív és sz.
 • Webdesigner – Sitebuilder

  1149 Budapest
  Webes felületek, elsősorban webáruházak grafikai tervezése és felépítése, Meglévő ügyfelek részéről felmerülő egyéb grafikai elemek készítése,
 • Médiatanácsadó értékesítő – projekt manager

  Budapest XI. kerület, Hamzsabégi út 37.
  személyes prezentációk szervezése és lebonyolítása médiatervek összeállítása (online- és offline) ajánlatok készítése, küldése, nyomon követése riportok megértést segítő adat-vizualizáció kapcsolattartás a Client Connect Média partnereivel
 • Projekt Menedzser (termékfejlesztés)

  Budapest XIV. Kerület
  Termékfejlesztés, Termékek EU-s országokban lévő engedélyeztetésének felügyelete, Versenytárs elemzések és piackutatások készítése, Új, innovatív alapanyagok és piaci trendek felkutatása, Gyárral való kapcsolattartás, és meghatározott termé.
 • Social media manager

  Budapest
  Social media projektek menedzsmentje Content calendar készítése és tartalomírás Grafikus és videós brief-elése, vizuális anyagok elkészíttetése Facebook-, Instagram-, Youtube-hirdetések tervezése, koordinálása Ügyfélkapcsolattartás .