Állások, munkák és állásajánlatok

5 db találat
 • Beszerzési asszisztens

  Budaörs
  Az árubeszerzési tevékenységgel kapcsolatos adminisztratív, szervezési feladatok határidőre történő elvégzése A termékekhez kapcsolódó reklámtevékenységek előkészítése és a folyamatának végigkísérése Beszerzési folyamatok működésének biztosítása (kapcsolat.
 • Objektumvezető

  Budaörs
  épülettakarítási tevékenység szervezése, operatív irányítása kecskeméti területen, napi szintű kapcsolattartás a megrendelővel és a vállalati központtal (írásban és szóban), szerződéses kötelezettségek betartatása, a szolgáltatás a megrendelő és a vezetősé.
 • Beszerzési mérnök (f / m / div)

  Cegléd
  Beszerzési mérnökként egy sikeres csapat részévé válhat. Érdekes multinacionális munkakörnyezet vár felületre más csapatokkal, Cegléd és más Infineon helyszínekkel, valamint külső szállítókkal. Az új szerepében: Intézkedések kezdeményezése a.
 • Organisationsmitarbeiter

  Üllő
  Filter für EDV- Anforderungen Erstellen von EDV-Anforderungen Erstellen von neuen Abläufen Umsetzung und Schulung aller neuen Abläufe Kontrolle der Einhaltung der neuen Abläufe Hilfestellung bei Ablauffehlern Schulungen von.
 • Ügyfélkapcsolati Munkatárs

  Biatorbágy
  Napi kapcsolattartás az ügyfelekkel telefonon és e-mailen Az ügyfél rendeléseinek nyomon követése, az ügyfél tájékoztatása a rendelésének státuszáról, várható kiszállítási időpontjáról Vevői rendelés feladása/törlése a vállalatirányítási rendszerben az ügyfél vagy a központ kérés...