Orvos, Szakorvos állás, munka

21 db találat
 • Medical Device Vigilance szakértő

  Budapest
  Orvostechnikai post marketing surveillance és pharmacovigilance rendszer kialakítása; fent nevezett rendszer megfelelőségének biztosítása, fenntartása, működtetése; törvényi szabályozás (Medical Device Regulation) ismerete, biztosítása és implementálá.
 • Fogorvos / Fogszakorvos

  Gyöngyös / Bátonyterenye
  Cégünk több mint 25 éve működik és ez idő alatt hatalmas betegkört alakítottunk ki magunknak. Pácienseink azért választanak a mai napig is minket, mert a hosszú évek alatt megbizonyosodtak, hogy nálunk professzionális ellátásban részesülnek egy családias és modern környezetben.
 • Orvos / Fogorvos

  Finnország
 • Farmakovigilancia értékelő

  1051 Budapest, Zrínyi utca 3.
  Részvétel a magyar farmakovigilancia rendszer működé-sének felügyeletében, a gyógyszerek engedélyezés utáni monitorozásában Egyedi mellékhatás-jelentések és időszakos gyógyszerbiztonsági jelentések értékelése Kockázatkezelés, kockázatcsökkentés, kockázatko.
 • Szakorvos / Klinikai biokémikus / Klinikai laboratóriumi diagnosztikai szakgyógyszerész

  1204 Budapest, Köves út 1.
  Jogszabályban meghatározott szakmai kompetenciáknak megfelelő munkavégzés a szakmai protokollok, irányelvek, módszertani útmutatók alapján.Főbb feladatai: a hematológiai, vizeletanalitikai, klinikai kémiai, immun.
 • Junior Clinical Project Manager

  Budapest
  Fázis I-IV klinikai vizsgálatok tervezése és szervezése (protokoll-készítés, study start-up, CRO választás, feasibility, study management, vizsgálati eredmények értékelése, reporting); a fejlesztési tervben meghatározott ütemterv és költségek szoros nyomonkövetése.
 • Clinical Project Manager

  Budapest
  Fázis I-IV klinikai vizsgálatok tervezése és szervezése (protokoll-készítés, study start-up, CRO választás, feasibility, study management, vizsgálati eredmények értékelése, reporting); a fejlesztési tervben meghatározott ütemterv és költségek szoros nyomonkövetése.
 • Radiológus szakorvos

  1062 Budapest, Podmaniczky u. 109.
  Elsősorban röntgen vizsgálatok készítése, leletezése, de UH vizsgálat is. A radiológiai ellátást igénylő betegek szakorvosi ellátása Az asszisztensek munkájának orvosszakmai irányítása, ellenőrzése Szoros szakmai együttműködés a többi szakmával
 • Szakorvoslátogató

  Rugalmas munkavégzési hely
  A cég vényköteles portfoliójának ismertetése meghatározott célcsoport – szakorvosok és háziorvosok- részére Békés, Csongrád, Jász-Nagykun-Szolnok megyékben a kijelölt intézményekben A forgalmazott gyógyszerekkel kapcsolatos szakmai segítség
 • Szakorvos / Dializáló Orvos

  Sátoraljaújhely, Hatvan, Pécs, Salgótarján, Budapest, Miskolc
  A dialízis ellátást igénylő betegek orvosi ellátása, A dializáló ápolók munkájának orvosszakmai irányítása, ellenőrzése, Szoros szakmai együttműködés a dialízis központ orvosszakmai, szakápolói és gazdasági vezetőjével, Részvétel a nephrológiai sza.
 • Osztályvezető főorvos

  1081 Budapest, Dologház utca 1.
  A munkakörbe tartozó lényeges feladatok: az állomány egészségügyi alapellátása alkalmassági vizsgálatok végzése, osztályvezetői feladatok ellátása.
 • Törzskönyvezési specialista

  Budapest
  Törzskönyvi dokumentációk előállításának koordinálása, konzisztencia vizsgálata és ellenőrzésük a hatósági követelményeknek való megfelelőség szempontjából hatóanyag és készítmény vonatkozásában is teljes életciklusban; kapcsolattartás az anya- és leányvállalati t.
 • Preklinikai szakértő

  Budapest
  Törzskönyvezés preklinikai dokumentációjának összeállítása, összefoglalók, szakértői jelentések írása; gyógyszerfejlesztés szakmai támogatása; a törzskönyvi dosszié összeállításához kapcsolódó adminisztrációs és dokumentációs feladatok ellátása a törzsköny.
 • Orvosigazgató/ Klinikai Igazgató

  Veszprém
  Klinika szakmai irányítása és felügyelete, munkafolyamatok kialakítása, szolgáltatási minőség biztosítása Szolgáltatási csomagok kidolgozása és bevezetése Csapat felépítése, kollégák kiválasztása Értékesítési és kommunikációs stratégia kidolgozásáb.
 • Szülésznő

  2600 Vác, Argenti Döme tér 1-3.
  Az Intézmény Szülészet-nőgyógyászati Osztályán szülésznői feladatok ellátása. Szülőszobai tevékenység ellátása. Műtétes betegek ápolása a korszerű ápolási követelmények alapján. Terhesgondozás. Illetmény és juttatások:Az illetmény meg.