Online értékesítés állás, munka Budapesten

16 db találat
 • Sales manager

  Budapest
  Hirdetési felületek értékesítése új partnerkapcsolatok kiépítése, jelenlegi partnerekkel való kapcsolattartás, elemzések, riportok készítése az ügyvezető számára, a kampányok követése, értékelések készítése
 • E-commerce specialista

  1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
  céges és tematikus weboldalaink és webshopunk tartalmának frissítése social média csatornák tartalom- és kampány tervezése ügynökséggel (Facebook, Instagram, YouTube) Google Ads kampányok tervezése ügynökséggel online market.
 • Online értékesítő/ tanácsadó

  Rugalmas munkavégzési hely
  Értékesítési tevékenység Meglévő ügyfeleink egy hozzád kapcsolt részének rendszeres támogatása, informálása Új ügyfelek felkutatása és tárgyalások megszervezése Igényalapú pénzügyi tervezési és tanácsadási tevékenység.
 • Online értékesítési asszisztens

  Otthonról végezhető
  A feladat egyszerű. Telefonon kell felkeresni leendő ügyfeleket és minimális érdeklődés felékeltése mellett azt megtudni, hogy elfogadja-e a cégünk által kínált kedvezményeket, amivel kevesebbet kell fizetnie a jövőben.A feladat még az, hogy részt vegyél a cégünk által.
 • E-commerce munkatárs / E-kereskedelmi munkatárs

  Rugalmas munkavégzési hely
  Weboldalak kezelése, tartalmak felvitele, oldalak, adatbázisok frissítése. Részvétel az automatizált hírlevél rendszer kialakításában, emellett szakmai hírlevelek és EDM-ek összeállítása Piac- és vevőelemzés – prezentációk, statisztikák készítése M.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  240 000 Forint
 • Online ügynökségi értékesítő

  Rugalmas munkavégzési hely
  - A társaság termékeinek értékesítése webes felületen- Ügyfelek teljeskörű kiszolgálása az online térben- Igény alapú pénzügyi tervezési és tanácsadási tevékenység Skype-on- Kapcsolattartás meglévő ügyfelekkel- Új ügyfelek felkutatása és tárgyalások.
 • Kiemelt ügyfélkapcsolattartó

  Budapest
  Új és meglévő partnerekkel, cégvezetőkkel, döntéshozókkal való egyeztetések a hosszú távú megállapodásokra való törekvés jegyében Agráriumban piacvezető portál szolgáltatásainak értékesítése Ügyfélkapcsolatok ápolása személyesen, telefonon és email-ben Ajánlatok készítése, nyomon...
 • Online értékesítő

  Rugalmas munkavégzési hely
  Magyarország piacvezető biztosítója felvételt hirdet ONLINE ÉRTÉKESÍTŐ pozícióra.Kreatív, dinamikus, nyitott munkatársakat keresünk értékesítő csapatunkba.Feladatod lesz biztosítási, nyugdíjpénztári és hitel termékek értékesítése, illetve a meglévő ügyfélkör gond.
 • Üzletkötő

  Rugalmas munkavégzési hely
  Piackutatás, új ügyfelek keresése Üzleti tárgyalások lebonyolítása Szerződések megkötése
 • Junior Sales Menedzser

  Budapest
  Kapcsolattartás a hirdetői oldal legnagyobb szereplőivel Az ügyfélkapcsolati osztály munkájának támogatása Prezentációk, támogató anyagok vizuális és tartalmi megalkotása
 • Online Értékesítési Munkatárs

  Rugalmas munkavégzési hely
  A társaság pénzügyi megoldásainak értékesítése webes felületen Ügyféligények teljeskörű kiszolgálása az online térben Igényalapú pénzügyi tervezési és tanácsadási tevékenység Skype-on, Messengeren, Zoomon Kapcsolattartás meglévő ügyfelekkel
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  350 000 Forint
 • Online értékesítő

  Rugalmas munkavégzési hely
  Jelen körülmények között szívesebben dolgoznál otthonról? Kétségeid vannak, hogy a következő hónaptól miből lesz jövedelmed?Online értékesítőket keresünk vezető pénzügyi termékek értékesítéséhezRád váró feladatok: A társaság termékeinek értékesíté.
 • Tanácsadó értékesítő/ Online értékesítő

  1112 Budapest, Horzsakő utca 1.
  Pénzügyi termékek, biztosítások és jelzáloghitelek, személyi kölcsönök személyes, online érték
 • Online értékesítő

  Rugalmas munkavégzési hely
  ha többre vágysz az átlagnál és ezért tenni is akarsz valamit,ha képes vagy saját magad beosztani a munkaidőd,ha szeretsz emberekkel dolgozni,ha képes vagy az online térben mozogni,ha van értékesítési vénád,ha szereted jó hangulatú munkahelye.
 • Online értékesítő

  Rugalmas munkavégzési hely
  Ügyfelekkel való kapcsolattartás, ügyfélkezelés A társaság szolgáltatásainak közvetítése Pénzügyi termék értékesítés Szükséges adminisztráció elvégzése
 • Online értékesítő

  Rugalmas munkavégzési hely
  Jelen körülmények között szívesebben dolgoznál otthonról? Kétségeid vannak, hogy a következő hónaptól miből lesz jövedelmed? Magyarország vezető lakásbiztosítója országos hálózatába keres ONLINE ÉRTÉKESÍTŐ munkatársa.