Állások, munkák és állásajánlatok

22 db találat
 • Menedzser (közétkeztetés)

  Rugalmas munkavégzési hely
  A főző- és tálalókonyhák élelmiszer-biztonsági és higiéniai állapotának felmérése, az ahhoz kapcsolódó dokumentáció ellenőrzése és aktualizálása, meghatározott időszakonként jegyzőkönyv vezetése, a hatályos jogszabályok betartatása, valamint a munkavállalók oktatása és az.
 • Gyártásvezető (Manufacturing Manager)

  6726 Szeged, Fürj utca 92.
  A gyártási és összeszerelő részlegen dolgozók szakmai irányítása, a technológiai folyamatok tervezése, irányítása, optimalizálása; Termékek minőségének biztosítása az írott specifikáció alapján; A hiba gyökerének feltárása, a hiba megszüntetése és megelőzé.
 • Minőségellenőr

  1055 Budapest, Markó utca
  A beérkező alapanyagok, valamint a félkész- és késztermékek minőségének folyamatos ellenőrzése a megadott minőségellenőrzési utasítások szerint A különböző mérési eredmények dokumentálása Gyártásindításkor a meghatározott ellenőrzési paraméterek és pontok, biztonsági tulajdonságo...
 • Minőség-, Biztonság-, Egészségvédelmi és Környezetirányítási (MBEK) Vezető

  Budapest
  a vállalati minőség-, biztonság-, egészségvédelmi és környezetirányítási rendszer kialakításának, bevezetésének és fenntartásának menedzselése az MBEK eljárás-utasítások betartásának folyamatos támogatása és ellenőrzése a belső és külső auditok előké.
 • Minőségellenőr

  2310 Szigetszentmiklós, Csepeli út 45-57.
  Minőségbiztosítási feladatok elvégzése, kiadott dokumentumok naprakész vezetése Alapanyagok és késztermékek minőségének ellenőrzése, nyomonkövetése Együttműködés a társterületek vezetőivel Napi problémák megoldása Rábízott minőségfejlesztés.
 • Gyártás technikus

  Gyöngyös
  Aktív részvétel a gyártósorok üzemeltetésében, Hibaelemzéshez kapcsolódó dokumentáció elkészítése, tesztek eredményeinek kiértékelése (adatelemzés), Folyamatos kapcsolattartás a társosztályokkal, hibaelemzések eredményeinek visszacsatolása a gyártási folya.
 • Minőségirányítási vezető

  Halmajugra
  Az üzem minőségirányítási- és IFS élelmiszerbiztonsági rendszerének működtetése Belföldről érkező reklamációk kivizsgálása, intézkedések kidolgozása A minőség ellenőrzési intézkedések tervezése, koordinálása, felügyelete A HACCP munkacsoport megsze.
 • Minőségügyi asszisztens

  Nyírbátor
  Minőségügyi dokumentációk vezetése Auditokra való felkészülés Alapanyag és késztermék vizsgálatok
 • Termelésvezető

  Kiskőrös
  Az üzemben dolgozók szakmai irányítása, a gyártási folyamatok szervezése, üzemvezetők irányítása A folyamatok koordinálása a termelési kapacitások optimális kihasználásával Termelési célok megvalósítása, a termelési tervben meghatározott mennyiségű terméke.
 • Minőségügyi ellenőr

  2900 Komárom, Vállalkozók útja 8.
  A minőségelleenőrzési munka elvégzése a gyártási pontokon A gyártáshoz, termékekhez kapcsolódó belső szabályozási rendszer szerinti munkavégzés A vállalat ISO 9001 minőségirányítási rendszerének és az FSC által támasztott elvárások megismerése és betartatá.
 • Minőségellenőrzési csoportvezető

  Szolnok, 5000 Bánki Donát utca 5.
  hegesztőüzemben történő gyártásközi mérések, hegesztési varratok ellenőrzése kapcsolódó dokumentációk elkészítése, ellenőrzése társosztályok szakmai támogatása, fejlesztése részvétel auditra való felkészülésben, vevői reklamációk kivizsgálásban
 • Minőségellenőr

  6000 Kecskemét, Városföld 92.
  A gyártási folyamathoz kapcsolódó raktározási, termelési és higiéniai előírásokat és határidőket ellenőrzöl, ezeket betartatod és elvégzed a termékminősítést. Belső folyamatok szabályozását szolgáló munkalapok és nyomtatványok vezetése, illetve ellenőrzése.
 • Minőségügyi operátor

  Komárom
  szükséges ellenőrzések, mérések, értékelések elvégzése alapanyagokon valamint félkész és kész termékeken, tesztberendezések, mérőeszközök rendszeres használata, hibás félkész, kész termékek leválogatása, az ellenőrzésekhez tartozó dokumentáció keze.
 • Fröccsöntő technikus (szervizes, gépbeállító)

  Gyöngyös
  aktív részvétel a fröccsöntő gépek üzemeltetésében hibaelemzéshez kapcsolódó dokumentáció elkészítése, tesztek eredményeinek kiértékelése (adatelemzés) folyamatos kapcsolattartás a társosztályokkal, hibaelemzések eredményeinek visszacsatolása a gyártási fo.