Minőségbiztosítás állás, munka

25 db találat
 • Minőségellenőr

  4031 Debrecen, Határ út 1.
  Beszállított, gyártott félkész és kész termékek minőségének ellenőrzése Az idegenáru ellenőrzése a rendelkezésre bocsátott dokumentációk alapján A gyártmányok végellenőrzése, kiszállításra való jóváhagyása Az elvégzett feladatainak a minőségügyi re.
 • Minőségügyi mérnök

  4031 Debrecen, Határ út 1.
  Részvétel a kézikönyv, az eljárási és munkautasítások, illetve egyéb szabályzatok készítésében, fejlesztésében. Részvétel a különböző jellegű Auditok operatív feladatainak előkészítésében, határidőre történő lebonyolításában. Részvétel az Auditok eredménye.
 • Minőségellenőr

  2310 Szigetszentmiklós, Csepeli út 45-57.
  Minőségbiztosítási feladatok elvégzése, kiadott dokumentumok naprakész vezetése Alapanyagok és késztermékek minőségének ellenőrzése, nyomonkövetése Együttműködés a társterületek vezetőivel Napi problémák megoldása Rábízott minőségfejlesztés.
 • Minőségügyi munkatárs (Mérnök)

  1125 Budapest, Fogaskerekű utca 4-6.
  Bejövő szállítmányból kivett minták folyamatos ellenőrzése a vizsgálati előírások alapján Munkautasítás, folyamatleírás készítése Megvizsgált anyagok minősítése A minősített anyagok adatainak rögzítése a rendszerben, adminisztráció, Statisz.
 • Minőségirányítási vezető

  Halmajugra
  Az üzem minőségirányítási- és IFS élelmiszerbiztonsági rendszerének működtetése Belföldről érkező reklamációk kivizsgálása, intézkedések kidolgozása A minőség ellenőrzési intézkedések tervezése, koordinálása, felügyelete A HACCP munkacsoport megsze.
 • Analízistechnikus

  Merbelsrod, Auengrund, Németország
  Mechanikus és elektronikusan vezérelt olaj- és vízpumpák komplex hibaanalízisében történő részvétel Élettartamvizsgálatok és vevői prototípus termékek műszaki vizsgálata- szétszerelés, méré.
 • Minőségügyi technikus

  Felsőlajos
  Belső minőségellenőrző vizsgálatok teljeskörű elvégzése a vizsgálati tervnek megfelelően Hajlító-, nyomó-, szakító- és nyíróvizsgálatok elvégzésére szolgáló berendezések alkalmazása
 • Minőségbiztosítási mérnök (Gyártás területre)

  2500 Esztergom, Schweidel József utca 50.
  Új termékek gyártásának megtervezése, előkészítése Mintagyártások koordinálása, gyártási tapasztalatok dokumentálása Gyártás közben fellépő problémák megoldása
 • APQP mérnök

  Budapest
  Az APQP folyamatok tervezése és megvalósítása, felügyelete, a feladatok határidőre történő végrehajtásának biztosítása, az APQP projektértekezletek koordinálása és vezetése, a projektekhez kapcsolódó akciótervek elkészítése, nyomon követése és lezárása,
 • Projekt Koordinátor (Miskolc)

  Miskolc
  8D analízisek végzése Kapcsolattartás magyar és külföldi ügyfelekkel Meetingek szervezése vevőkkel és beszállítókkal Oktatások szervezése 60 fős csapat irányítása Munkafolyamatok ellenőrzése, hatékony működtetése Elvégzett f.