Minőségbiztosítás állás, munka

15 db találat
 • Vevői minőségbiztosítási mérnök

  Veszprém megye
  Mérési módszerek, mérőeszközök meghatározása, részvétel az FMEA folyamat fejlesztésében Ellenőrzési tervek fejlesztése, ellenőrzési módszerek meghatározása, Kimutatások és jelentések készítése a Minőségirányítási vezető utasításai alapján Részvétel.
 • Metrológus

  Dorog
  Nyersöntött alkatrészek és géppel gyártott alkatrészek minden méretezési mérésének kezelése és biztosítása Mérési jelentések biztosítása és kezelése, eredmények elemzése és összegzés írása Képességi jelentések bizt.
 • Minőség-, Biztonság-, Egészségvédelmi és Környezetirányítási (MBEK) Vezető

  Budapest
  a vállalati minőség-, biztonság-, egészségvédelmi és környezetirányítási rendszer kialakításának, bevezetésének és fenntartásának menedzselése az MBEK eljárás-utasítások betartásának folyamatos támogatása és ellenőrzése a belső és külső auditok előké.
 • Minőségügyi mérnök (E01MIM)

  Fejér megye
  Vevői kapcsolattartás és vevői reklamációk feldolgozása Részvétel minőségügyi megbeszéléseken a vevőknél Részvétel új termékek bevezetésében Vevői auditok előkészítése és részvétel vevői auditokon Belső auditok végrehajtása Minőségf.
 • Quality Engineer

  9330 Kapuvár, Ipartelepi út 18.
  Quality management planning: Quality documentation, product inspection (PQC/FQC/OQC) guidance Review of problem, statistics and quality reports Process quality monitoring and improvement MSA planning, SPC monitor.
 • Minőségbiztosítási mérnök

  Budapest
  Kimutatások és jelentések készítése; Részvétel az új termékek bevezetésében; A termelési, logisztikai és karbantartási osztály támogatása minőségirányítási kérdésekben; Minőségirányítási feladatok ellátása termékekkel és termelési folyamatokkal kap.
 • Minőségbiztosítási vezető

  Bicske
  Minőségügyi rendszer fenntartása A gyártott termékek minőségének biztosítása a vevők elvárásainak megfelelően A minőségügyi csapat feladatainak megszervezése, létszám optimalizálása Szabványok és gyártási előírások betartása / betartatása V.
 • QA Chapter Leader

  Budapest
  Manage and oversee the daily performance of the chapter Function as the escalation point for QA Engineers Ensure the?testers?implement and follow best practices to prevent defects Synchronise with global team on strategy and planning for?test autom.
 • Minőségirányítási vezető

  1037 Budapest, Bécsi út 267.
  HACCP rendszer, IFS szabvány szerinti élelmiszerbiztonsági rendszer működtetése, folyamatos fejlesztése, a rendszerek felügyeletének irányítása Az előírások szigorú betartása és betartatása Kapcsolattartás a tanácsadó és az auditot végző céggel, a termékek.