Mérnök állások, munkák Somogy megyében

4 db találat
 • Műszer- és irányítástechnikai szakértő

  Siófok
  Bel- és kültéri irányítástechnikai- és mérőrendszerek üzemeltetési-, tervezési feladatainak szakértői irányítása, rendszerszintű hibák feltárása, elemzése, javítások megszervezése, karbantartási feladatok tervezése Az alkalmazott telemechanikai rendszerek és infra.
 • Műszer- és irányítástechnikai szakértő

  Siófok
  Bel- és kültéri irányítástechnikai- és mérőrendszerek üzemeltetési-, tervezési feladatainak szakértői irányítása, rendszerszintű hibák feltárása, elemzése, javítások megszervezése, karbantartási feladatok tervezése Részvétel az alkalmazott telemechanikai rendszere.
 • Folyamatmérnök (Senior)

  MARCALI, 8700 MARCALI, ZIEHL-ABEGG utca 1-2.
  Termék kivitelezhetőségének ellenőrzése rajz/dokumentáció és technológia alapján Határidő meghatározása és követése a szériagyártás engedélyezéséig Munkafolyamatok sorrendjének meghatározása; Technológia felügyelete Műveleti terv és darabjegyzék ös.
 • Energetikai főmunkatárs

  Zamárdi
  Támogatja a cég energetikai fejlesztéseit, és segít azok informatikai hátterű megvalósításában. Részt vesz az energiagazdálkodás tervezésében, működtetésében és ellenőrzésében. Koordinálja az energetikával összefüggő feladatokat. Képviseli a szakte.