Mérnök állások, munkák Somogy megyében

4 db találat
 • Központi minőségirányítási igazgató

  Hajdúböszörmény/Kőröstetétlen/Kacsóta/Barcs/Budapest
  A vállalat minőségirányítási szabályrendszerének kontrollja A minőségügyi rendszer működtetése és fejlesztése A gyárak minőségügyi folyamatainak ellenőrzése és fejlesztése Minőségirányítási-, biztosítási- és ellenőrzési feladatok szervezése, irányí.
 • Munka- és tűzvédelmi főmunkatárs

  Siófok
  Kockázatértékeléseket, ellenőrzéseket készít. Megtartja a cég munka-, és tűzvédelmi oktatásait. Kivizsgálja a cég működési területén lévő munkabaleseteket. Kapcsolatot tart a hatóságokkal. Munka és tűzvédelmi szempontból véleményezi a cég t.
 • Tanműhelyvezető

  Marcali, Ziehl-Abegg u. 1-2.
  A vállalati szakképzés folyamatának támogatása Az tanulók magas színvonalon történő gyakorlati oktatásának biztosítása Belső szakmai képzések kialakítása és teljes körű ügyintézése Kapcsolattartás a Szakképzési Centrummal, közép- és általános iskol.
 • Távvezetéki projektvezető

  Budapest, Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye
  Közreműködés a kijelölt ajánlatok kidolgozásában úgy, mint műszaki specifikációk meghatározása a felhasználni kívánt anyagok, illetve az elvégzendő munkafolyamatok vonatkozásában. A kijelölt projektek teljes körű vezetése a szerződés létrejöttétől a garanciális id.