Állások, munkák és állásajánlatok

16 db találat
 • Tervkoordinációs mérnök

  Budapest, XIII. kerület
  A NIF Zrt. feladatkörébe tartozó útszakaszok megvalósításához kapcsolódó beruházási projektek szakmai támogatási tevékenységén belül az adott projektek műszaki tervezési feladatainak támogatása Közreműködik a szervezeti egység feladatkörébe tartozó műszaki tervezé.
 • Elektromos építésvezető

  Rugalmas munkavégzési hely
  Kivitelezési munkák teljes körű elektromos szakági szempontok alapján történő koordinálása szakági technológiai, minőségbiztosítási, környezetvédelmi és munkabiztonsági követelmények betartatása, betartatása kivitelezők versenyeztetésében és kivál.
 • Szakértő (ingatlanműködtetési)

  1135 Budapest, Szabolcs u. 37-43.
  Felméri és előkészíti a KEF kezelésében lévő létesítmények építészeti, gépészeti felméréséhez szükséges folyamatokat. Részvétel az üzemeltetett létesítmények felújítási és beruházási költségvetési terveinek.
 • Generál projektvezető

  Országosan bárhonnan végezhető
  Projektirányítás generálkivitelezési munkákon előkészítéstől átadásig Magyarországon belül változó munkahelyen Kapcsolattartás megrendelővel, tervezővel, alvállalkozókkal, hatósággal Projekt pénzügyi felügyelete és folyamatos ellenőrzése Vállalatir.
 • Műszaki ügyintéző

  1052 Budapest, Városház u. 9-11.
  A Főpolgármesteri Hivatal épületében jelentkező építészeti felújítási, karbantartási feladatok előkészítése, és bonyolítása, Közreműködés az épület folyamatos üzemeltetésében, Beruházási feladatok ütemezésének tervezése, koordinálása, bonyolítása, .
 • Műszaki üzemeltetési osztályvezető

  1034 Budapest, Szőlő utca 38.
  A műszaki üzemeltetési osztály munkájának irányítása. A társasági ingatlanok építészeti, épületgépészeti, épületvillamossági és uszodagépészeti rendszereivel kapcsolatos üzemeltetési és korszerűsítési feladatok menedzselése. Tervszerű karbantartási munkála.
 • Építőmérnök

  Budapest, 1135 Budapest, Szabolcs utca 37-43.
  a KEF kezelésében lévő ingatlanok éves felújítási, beruházási tervének elkészítése, a Főosztály rövid, közép és hosszú távú feladatainak tervezése és szervezése, a főosztályi törzsben dolgozó vezetők és munkatársak irányítása, ellenőrzése; a KEF kezelésébe.
 • Projektvezető (tervezés és kivitelezés)

  Budapest
  a BKK Zrt. feladatkörébe tartozó közlekedésfejlesztési projektek menedzsmentje, melynek keretében: irányítja a rábízott beruházásokat, koordinálja a projekt megvalósításában résztvevő munkatársakat, gondoskodik a határidők betartásáról, részt vesz a projek.