Állások, munkák és állásajánlatok

17 db találat
 • Műszaki és karbantartási vezető (15-9991)

  Kecskemét
  Mérnökség irányítása, Karbantartási folyamatok fejlesztése, hatékonyságnövelés, Gyártósori beruházási projektek irányítása, Fejlesztési javaslatok megtétele, költségcsökkentési projektek vezetése, A műszaki fejlesztések szakmai előkészítésé.
 • Junior managers program (15-9990)

  Rugalmas munkavégzési hely
  A leendő munkatárs a szakmai program keretén belül megismerkedhet a gyár különböző technológiáival, Minden résztvevő a projektmunka során egy mentor vezetésével ismeri meg a folyamatokat. A program elvégzése után pedig lehetőség nyílik előrelépésre, akár k.
 • Projektmenedzser

  Rugalmas munkavégzési hely
  ? Meglévő tervek alapján a napelemes rendszerek kivitelezésének előkészítése,? A kivitelezés irányítása a helyszínen? Új alvállalkozók keresése, kapcsolattartás meglévőalvállalkozókkal
 • Építésvezető

  Országosan bárhonnan végezhető
  Az építési feladat végrehajtása, a kivitelezés vezetése a magas szintű műszaki tartalom biztosítása A munkaerő koordinálása, anyagok, eszközök és berendezések beszerzése és szállítása Egyeztetés a Megrendelőkkel és az Alvállalkozókkal, azok koordinálása Ajánlatok és pályázatok k.
 • Wind Turbine Quality Inspector on site

  Rugalmas munkavégzési hely
  The quality inspector performs turbine (site) inspections, Manages Q documentation according to process to comply with contractual agreements, Controls and maintains checklists, completes QA snagging lists, Performs walk-downs, Creates NCR.
 • Beszállító fejlesztő mérnök – SQA (Cégautó tartozik a munkakörhöz!)

  Bács-Kiskun megye
  A beérkező fém (acél zártszelvények), műanyag és fa alapanyagok minőségügyi felügyelete Beszállítókkal történő kapcsolattartás Beszállítók auditálása, fejlesztése A beszállítók technológiai tevékenységének, megfelelőségének termelő területen történ.
 • Termékfelelős mérnök

  6100 Kiskunfélegyháza, Csanyi út 71.
  Az IBV által gyártott termékek gondozása annak teljes életciklusa során Ajánlatok előkészítése Új ipari termékek projekt bevezetésének koordinációja Tesztgyártások koordinálása, minősítése Új projektet érintő műanyag gyártószerszámok átvéte.
 • EHS Koordinátor

  Bács-Kiskun megye
  Felelős a vállalat munka-, egészség-, tűz- és környezetvédelmi politikája irányelveinek teljes körű érvényre juttatásáért minden részlegre és munkavállalóra kiterjedően Napi szinten koordinálja és végzi az EHS (munkavédelmi, egészségügyi, tűzvédelmi és környezetvé.
 • Gépészeti karbantartási csoportvezető

  6100 Kiskunfélegyháza
  Üzemi karbantartási, beruházási, felújítási tevékenységek megtervezése, előkészítése és koordinálása Irányítási rendszereknek és az EHS szabályozásoknak megfelelő üzemeltetés megfelelő felügyelete Részvétel az éves nagyjavítás megtervezésében, előkészítésé.