Fizikai, Segéd, Betanított munka állások, munkák

93 db találat
 • CNC gépkezelő

  1117 Budapest, Prielle Kornélia utca
  Mechanikai alkatrészek gyártása előre megírt program alapján Felelősségvállalás az elkészült alkatrészek minőségéért Konstruktív együttműködés a műhelyben található más forgácsoló szakmákkal
 • Technikus

  2131 Göd
  gépek tervszerű ellenőrzése, számítógépes adatnyilvántartás (Hibanapló), megelőző karbantartás elvégzése, folyamatképesség javítása, fejlesztése, a megfelelő minőség biztosítása.
 • Gépkezelő (egy műszak)

  9027 Győr, Budai út 7.
  Palackozó üzemi töltőgépek kezelésének magas szintű elsajátítása Higiéniai és technológiai utasítások szigorú betartása A gépek takarítása, fertőtlenítése A munkával összefüggő dokumentáció pontos, precíz, folyamatos vezetése A kezelt gép z.
 • Részmunkaidős takarító

  1139 Budapest
  13. kerületi munkahelyre, 4 órás, munkájára igényes takarítókat keresünk.Megváltozott munkaképességűeket és nyugdíjasokat is várunk.Jelentkezni a 06-20/288-5024 telefonszámon lehet!
 • Gondnok, karbantartó

  2375 Tatárszentgyörgy
  Tatárszentgyörgy - Sarlóspuszta Korong- és Golyós lőtérre keresünk karbantartó, gondnokot.Feladatok: Lőtéren: - pályák nyírása, rendezése - lőterek rendben tartása - lőtéri hulladék összeszedése, eltakarítása - gépek karbantartása, feltöltése ko.
 • Gépkezelő - termeléstámogató Karriertipp!

  9200 Mosonmagyaróvár, Fertősor 7.
  - A termeléshez szükséges kartonok előkészítése, biztosítása, a teli kartonok lezárása és palettára helyezése- Gépek csomagolóanyaggal történő ellátása- Alapanyagellátó rendszer folyamatos töltése- Félkész és készáruk mozgatása- Anyagmozgások leköve.
 • Targoncás árukiadó - Dunaharaszti Karriertipp!

  2330 Dunaharaszti, Némedi út 65.
  Raktárkezelés Árumozgatás
 • Régiós gondnok

  Hajdúszoboszló
  Telephelyek, kompresszorállomások és a vezetékek tartozékának minősülő területigényes létesítmények (gázátadók, szakaszoló állomások) területén kerítésen belüli és kerítésen kívüli, de még az állomás földrészlet határán belüli részeknek rendszeres karbantartása, tűzsávok.
 • Portás

  1111 Budapest, Műegyetem rakpart 7-9.
  A BME Üzemeltető és Műszaki Szolgáltató Kft. a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem saját tulajdonú, létesítményfenntartó társasága munkatársakat keres Portás pozícióba. A munkavégzés helyszíne az egyetemváros, a munkaterület pedig maga a campus terü.
 • Takarító Karriertipp!

  1111 Budapest, Műegyetem rakpart 7-9.
  BME Üzemeltető és Műszaki Szolgáltató Kft.munkatársakat keres az alábbi állás betöltésére:Napi takarítóA Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Közép-Európa és Magyarország egyik leg.
 • Fűtésszerelő (csőszerelő) - karbantartó

  1123 Budapest, Alkotás utca 53.
  Munkatársakat keresünk az alábbi feladatokra: Bevásárlóközpontban felmerülő csőszerelési-karbantartási hibák javítása Rendszeres karbantartás, műszaki problémák és meghibásodások elhárítása, dokumentálása Meghibásodott gépé.
 • Raktáros

  1222 Budapest
  Áru átvétele és kiadása, összekészítése és kezelése Raktári rend fenntartása Munkaidő: 1 műszakos, heti 40 órás munkarend, hétfőtől-péntekig 07-16-ig Bérezés próbaidő alatt havi nettó 210.000 ft + mozgóbér, próbaidő után megegyezés szerint.
 • Gépmester

  2373 Dabas, Vasút utca
  B1 formátumú 4, illetve 5 színes lakkozó műves ofszet nyomógépen történő munkavégzés.
 • Toronydaru kezelő

  Országosan bárhonnan végezhető
 • Raktáros

  Budapest, Kőérberki út 36.
  Árut veszel át és adsz majd ki, miközben nagy figyelmet szentelsz a pontosságra. Komissiózol, segítesz a raktár rendjének a fenntartásában. Részt veszel a leltározási folyamatokban. Csomagolási és adminisztratív feladatokat végzel.
 • Kötészeti gépkezelő

  2373 Dabas, Vasút utca
  A több évtizedes múlttal rendelkező, kizárólag magyar tulajdonban lévő Central Dabasi Nyomda Zrt női-férfikötészeti gépkezelőketkeres modern könyvkötészeti gépeinek.
 • Csomagoló-Raktáros

  1117 Budapest, Prielle Kornélia utca 2.
  Kiszállításra és belső raktározásra kerülő készáru (mérőeszköz) és szerviz alkatrészek összekészítése, csomagolása (jellemzően faládába vagy papír dobozba) Gépek mozgatásában való aktív részvétel (kézi anyagmozgatás) Csomagolóanyag-igény felmérés, rendelés leadása a beszerzés fel...
 • Takarító / Takarítónő

  1024 Budapest, Keleti Károly utca 24.
  Állami tulajdonú cégünk irodatakarításra keres magára és munkájára igényes, precíz takarítókat, hosszú távra, 4 órás munkavégzésre.Munkavégzés helye:- 1024 Budapest, Keleti Károly utca 24. - 1143 Budapest, Tábornok utca 2.- 1112 Budapest, Budaörsi út.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  53 500 Forint
 • Raktáros

  Hódmezővásárhely
  Kézi és gépi anyagmozgatás A beérkezett áruk mennyiségi és minőségi átvétele Áruvédelem Vevők udvarias, szakszerű és segítőkész kiszolgálása