MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR állás, munka

6 db találat
 • Pénzügyi referens

  1054 Budapest Hold utca 4.
  gazdálkodási szabályzatok aktualizálása, közbeszerzési szerződéstervezetek pénzügyi szempontú véleményezése, szabályzatok, utasítás tervezetek véleményezése, pénzügyi tárgyú szerződések előkészítése, kapcsolattartás társosztályokkal és a fe.
 • Társadalombiztosítási és családtámogatási elbírálási szakellenőr

  1139 Budapest, Váci út 73.
  Közreműködés a Magyar Államkincstár Társadalombiztosítási és Családtámogatási Ellenőrzések Főosztálya számára a Magyar Államkincstár Szervezeti és Működési Szabályzatában meghatározott feladatok ellátásában, különösen: A Magyar Államkincstár társadalombiztosítási és.
 • Kontrolling referens

  1054 Budapest, Hold utca 4.
  magyar állampolgárság, cselekvőképesség, büntetlen előélet, gazdálkodási (gazdasági) szakon szerzett szakképzettség, számítógépes felhasználó szintű gyakorlati ismeret (MS Office), a meghirdetett feladatkör betöltésének feltétele 90.
 • Jogtanácsos

  1139 Budapest, Váci út 73.
  a Magyar Államkincstár (a továbbiakban: Kincstár) társadalombiztosítási és családtámogatási tevékenységeivel összefüggő, az ügyvédi tevékenységről szóló törvény szerinti képviselet, jogi feladatok ellátása büntető és polgári ügyekben. a Kincstár hatósági tevékenys.
 • Humánpolitikai ügyintéző

  1054 Budapest, Hold utca 4.
  a létszámra vonatkozó havi, negyedéves és egyéb eseti felmérések, statisztikai adatszolgáltatások elkészítése, összesítése, ellenőrzése, nyilvántartás vezetése az engedélyezett és betöltött álláshelyekről, kapcsolattartási feladatok a személyügyi nyilvánta.
 • Képzési referens

  1054 Budapest, Vadász utca 16.
  kötelező továbbképzések, valamint belső jelenléti és e-learning képzések tervezése, szervezése és lebonyolítása, külső és kihelyezett képzések szervezése, lebonyolítása, OKJ képzések szervezése.