Kuzama Trade Kft állások, munkák és karrier

Kuzama Trade Kft
3,7
9 db találat Szűrés
Kuzama Trade Kft
3,7
 • FUTÁR (céges gépjárművel) Karriertipp!

  1037 Budapest, Szépvölgyi út 15.
  Milyen feladatok várnak Rád?  Az előkészített, csomagolt ételek kiszállítása,  A szállítás ideje alatt az ételek minőségének megőrzése, Udvarias kapcsolattartás a vendégeinkkel,  Kiszállítási terület: Budapest minden kerülete, agglomeráció Diósdtól Leányfaluig. Munkavégzés helye:...
  Mar. 28.
 • Betanított Sushi szakács Karriertipp!

  1037 Budapest, Szépvölgyi út 15.
  Ismerd meg a sushi varázslatos világát, Tanuld meg a sushi készítés mesterségét tapasztalt sushi séfek vezetésével, Ha nem vagy szakács, akkor szerezz egy piacképes szakmát, Ha szakácsként dolgozol, gazdagítsd a szaktudásod!
  tegnap 11:00
 • Üzletvezető

  1027 Budapest, Margit Körút 2.
  Az étterem önálló irányítása (áru megrendelése, a dolgozók munkaidő-beosztása, az üzlet sikerességének megalapozása és fenntartása), irodai adminisztráció elvégzése, napi munka irányítása, árurendelés panaszok kezelése.
  Mar. 28.
 • Mosogató - konyhai kisegítő

  1037 Budapest, Szépvölgyi út 15.
  Konyhai előkészítési feladatok ellátása, Beérkező eszközök, edények, poharak mosogatása, Konyha, mosogató és előkészítő egységek tisztán tartása.
  Mar. 28.
 • Üzemi sushi készítő Karriertipp!

  1025 Budapest, Pusztaszeri út 43.
  Aktív részvétel a sushi ételek gyártásban, változatos feladatokkal: gyártási mennyiségek legyártása üzemi körülmények között, előkészítő munkák: nyersanyagok tisztítása, darabolása, beleértve a különböző zöldségeket, halakat,  sushi boxok ismerete, késztermékek csomagolása és sze...
  Mar. 25.
 • Felszolgáló/pultos Karriertipp!

  1066 Budapest, Jókai utca 30.
  az érkező vendégeink fogadása, étel- és italrendelések felvétele, a vendégek udvarias kiszolgálása, az asztalok terítése és leszedése, kávégép kezelése, alkoholos és alkoholmentes italok és koktélok elkészítése, valamint a pult tisztántartása.
  Mar. 25.
 • Pultos

  1161 Budapest, Csömöri út 190.
  kávégép kezelése, alkoholos és alkoholmentes italok és koktélok elkészítése, Telefonhívások kezelése, Vendégek udvarias kiszolgálása, valamint a pult tisztántartása.
  Mar. 21.
 • Takarító

  1051 Budapest, Hercegprímás utca 4.
  Padló, bútorok, egyéb berendezési tárgyak söprése, porszívózása, mosása, törölgetése, Takarítás a vendégtérben, konyhában, mosdókban, öltözőkben, étterem bejáratánál, teraszon Fertőtlenítő, tisztálkodási szerek cseréje, töltése Szemét felszedése, szemetes tartályok kiürítése, Kon...
  Mar. 10.
 • Szakács

  1161 Budapest, Csömöri út 190.
  Nyersanyagok feldolgozása, párolás, főzés, sütés, Ételeink elkészítése receptúra szerint, Konyhai dolgozók munkájának összehangolása, irányítása.
  Mar. 07.
Álláspályázataim Pályázataim
Mentett állások Mentett állások
Állásértesítő Állásértesítőim