Komárom-Esztergom megyei állás, munka, állásajánlatok

17 db találat
 • Oktatási szaktanácsadó

  Országosan bárhonnan végezhető
  Oktatási eszközök és szolgáltatások értékesítése Értékesítési forgalom előrejelzése, követése, riportálása Éves értékesítési terv készítése és teljesítése Stratégiai kapcsolatok kiépítése, folyamatos ápolása Pályázatfigyelés, pályázat előké.
 • Elektroműszerész Karriertipp!

  Országosan bárhonnan végezhető
  Elektromos személyemelőgépek, daruk és egyéb emelőgépek elektronikus karbantartása, javítása Diagnosztizálás, hibafeltárás Alkatrészek, részegységek beépítése, cseréje Javítási, karbantartási feladatok minőségi munka.
 • Értékesítő-képviselő

  Rugalmas munkavégzési hely
  Minden nap mozgásban leszel, előre egyeztetett túraterv alapján meglátogatod az ügyfeleidet, értékesíted termékeinket. Segítesz nekik eligazodni a termék portfóliónkban és kialakítod az ő Rovitex portfólióját. Rendszeresen találkozol velük és folyama.
 • Merchandiser (Patikalátogató)

  Rugalmas munkavégzési hely
  Gyógyszertárak látogatása meghatározott régióban Termék kihelyezések támogatása, polcképek ellenőrzése meghatározott szempontok alapján és fotó dokumentáció készítése Marketing és reklámanyagok ellenőrzése, kihelyezése Adminisztratív feladatok ellá.
 • Minőségbiztosítási projektmérnök

  2840 Oroszlány, Szent Borbála utca
  - A meglévő minőségbiztosítási rendszer kezelése és bővítése ( ISO 9001: 2015)- Termék- és folyamat ellenőrzések (belső és külső)- Kockázat és hibaelemzések elvégzése ( pl.: 5Why/8D módszer)- KVP / FMEA- Projekt támogatás az új fejlesztésekhez, term.
 • Üzemeltető senior mérnök

  Otthonról végezhető
  Microsoft alapú rendszerek napi szintű távoli üzemeltetése Szerverek, alkalmazáskörnyezet, egyéb számítástechnikai eszközök teljes körű felügyelete, üzemeltetése virtualizált és/vagy fizikai környezetben távoli hozzáféréssel Hibajavítás vagy felügyelet táv.
 • Pénzügyi asszisztens

  2942 Nagyigmánd
  - számlázás- könyvelés előkészítés- üzemanyag megtakarítás- adminisztrációs feladatok- partnerekkel való kapcsolattartás
 • Minőségügyi ellenőr

  2900 Komárom, Vállalkozók útja 8.
  A minőségelleenőrzési munka elvégzése a gyártási pontokon A gyártáshoz, termékekhez kapcsolódó belső szabályozási rendszer szerinti munkavégzés A vállalat ISO 9001 minőségirányítási rendszerének és az FSC által támasztott elvárások megismerése és betartatá.
 • Projektmenedzser / projektvezető - építőipar

  Országosan bárhonnan végezhető
  Magasépítési projektek teljes körű menedzselése (esetenként több milliárdos költségvetésű projektek) A szerződések határidőkön és költségkereteken belüli teljesítése Folyamatos kapcsolattartás megrendelőinkkel, tervezőkkel, alvállalkozókkal, hatósággal
 • Építésvezető / Művezető

  Országosan bárhonnan végezhető
  Magasépítési projektek helyszíni irányítása, szervezése (esetenként több milliárdos költségvetésű projektek) A szerződések határidőkön és költségkereteken belüli teljesítése Alvállalkozók munkájának irányítása, napi tevékenységek összehangolása Any.
 • Trade Marketing Képviselő

  Rugalmas munkavégzési hely
  A területhez tartozó üzletek frekvencia alapú látogatása Partnereink elkötelezettségének folyamatos növelése és a vállalat termékeinek népszerűsítése Az üzleti célok megvalósulásának támogatása, üzlet szintű készlet menedzsment Havi ciklus és volum.
 • Mobil szerviz szerelő

  Rugalmas munkavégzési hely
  Önálló karbantartási, hibaelhárítási és szerelési tevékenység áruházakban, ipari létesítményekben, irodaházakban – heti beosztás szerint, hétfői budapesti indulással, dedikált szerelőautóval Budapesten vagy vidéki helyszíneken. A vidéki helyszínek gyakran ottalvást igényelnek.
 • Autószerelő

  Kisigmánd
  tehergépjárművek garanciális és garancián túli javítása, karbantartása, időszakos szervizelések elvégzése, felülvizsgálata. felkészítés a műszaki vizsgára fő egységek felújítása, javítása
 • Műszaki igazgató

  Kisigmánd
  A munkáltató haszonjármű szerviztevékenységeinek irányítása, a szerviz kihasználtságok optimalizálása A gépjármű javítások, karbantartások magas színvonalon tartása és kontrollálása Az alkatrész üzletág kereskedelmi tevékenységének irányítása és felügyelet.
 • Értékesítési képviselő

  Rugalmas munkavégzési hely
  A cég termékeinek és szolgáltatásainak értékesítése Új partnerek felkutatása, szerződéskötés Meglévő partnerekkel való aktív kapcsolattartás és portfólióbővítés Prezentációk tartása az ügyfelek részére Ajánlatok, kimutatások, elemzések kész.
 • Bolti eladó, kisegítő

  2890 Tata
  Ujonnan nyíló Tatai Lipóti pékségünkbe eladói és kisegítői beosztásban munkatársat keresünk teljes és rész munkaidős munkavégzésre. Azonnali kezdéssel. Feladatok: A vásárlók segítőkész és udvarias kiszolgálása, Az áruk átvétele és.