Jász-Nagykun-Szolnok megyei állás, munka, állásajánlatok

25 db találat
 • Üzemeltetés-fenntartási mérnök

  5000 Szolnok, Petőfi Sándor u. 7-11.
  Kidolgozza, aktualizálja a közúthálózat üzemeltetési feladatok minőségellenőrzésének, minősítésének rendjét, módszertanát. Részt vesz a gyorsforgalmi úthálózat fejlesztésével kapcsolatos egyeztetéseken, garanciális szemléken vesz részt, ellenőrzéseket végez, szaká.
 • Forgalomtechnikai mérnök gyakornok

  Szolnok, 5000 Petőfi Sándor u. 7-11.
  Véleményezi a területfejlesztési és rendezési, valamint távlati úthálózat-fejlesztési terveket, különös tekintettel a közlekedésbiztonsági célkitűzésekre. Közreműködik a Társaság üzleti tervének összeállításában, a terv végrehajtásában, ellenőrzésében, beszámolók összeállításában...
 • Minőségbiztosítási labor technikus

  5000 Szolnok
  A termék minőségének meghatározásához szükséges vizsgálatok elvégzése, a belső és külső követelményekhez igazodva Tesztekből származó adatok összegyűjtése, strukturálása és kiértékelése Riportok készítése az eredmények alapján, és ezek biztosítása a menedzsment valamint a meg.
 • Lean Mérnök

  5000 Szolnok
  A vállalat LEAN stratégiájának kidolgozása, célkitűzések megvalósítása, Lean kultúra fejlesztése Költség- és folyamatoptimalizálási folyamatok feltárása Termelési folyamatok elemzése, értékelése, fejlesztése (VSA, SMED, TPM) Új lehetőségek és módszerek felkutatása, amely ho.
 • Minőségügyi mérnök

  5000 Szolnok
  Minőségirányítási folyamatok rendszer szerinti működtetése és a vonatkozó dokumentáció elkészítése Vevői visszajelzések és reklamációk elemzése, kezelése Minőségügyi problémák, KPI-ok kezelése, riportálása a minőségügyi vezetőnek Az előírásoknak megfelelő minőségügyi ellen.
 • Karbantartási koordinátor

  5000 Szolnok
  Karbantartási osztály munkájának megszervezése, koordinálása Karbantartási anyagok, alkatrészek raktárkészletének nyomon követése, rendelése A műszaki fejlesztések szakmai előkészítésében és végrehajtásának lebonyolításában való részvétel. Présgép, ponthegesztőgép, hege.
 • Junior sales manager

  Rugalmas munkavégzési hely
  Az Omya Hungária Kft. egri mészkőfeldolgozó üzeme mészkőtermékeinek értékesítése, elsősorban útépítési valamint betongyártáshoz történő felhasználásra. A vonatkozó, illetve bármilyen kapcsolódó területen piac elemzések készítése Meglévő vevőkörrel való kap.
 • Agrármérnök, Állattenyésztő mérnök

  Rugalmas munkavégzési hely
  A baromfinevelés (csirke, pecsenyekacsa, húsliba) teljes folyamatának ismerete Termelőkkel való kapcsolattartás Szaktanácsadás
 • Termelési igazgató

  5137 Jászkisér, Jászkiséri út 3.
  Maximalizálni a szarvasmarha tejtermelés eredményességét, helyes, okszerű tenyésztéssel, tartással, valamint a gazdaságos takarmányelőállításon keresztül biztosítani az okszerű, takarmányozást. Profitorientált termelésirányítás megvalósítása alaptevékenység szinten.
 • Ügyvezető asszisztens

  Szolnok
  az ügyvezető munkájának támogatása általános irodai feladatok és ügyfélszolgálati tevékenységek ellátása be és kimenő számlák, dokumentumok, levelezések szortírozása, kezelése HR feladatok ellátása