Állások, munkák és állásajánlatok

10 db találat
 • Ingatlan tanácsadó

  Budapest, XIV. kerület
  Gondolkoztál azon, hogyan lehet hétszámjegyű jövedelmet elérni Magyarországon? Úgy érzed, hogy többre vagy képes annál, amit csinálsz és a saját vállalkozásod szeretnéd építeni? Szeretnéd magadnak beosztani az idődet és izgalmas, társadalmilag hasznos, folyama.
 • Értékesítő

  Budapest
  Eladó ingatlanokra értékesítési megbízás kötéseÜgyfelek kiszolgálása a piaci elvárásoknak és a formai kereteknek megfelelőenA megbízás állományban szereplő ingatlanok értékesítéseHatáridők betartása az adminisztráció, és a célkitűzések terénRiportol.
 • Értékesítő

  Budapest
  Mert nemcsak másokat segítünk álmaik otthonához, ami minden ügyletnél nagyon jó érzés, hanem idővel magunkat is. Mert megismerjük az ingatlanpiacot, az árakat, és tudni fogjuk, mi a jó befektetés. Ez a szakma szenvedély. Változatos, nincs két egyform.
 • Ingatlan bérbeadási-értékesítési referens

  Rugalmas munkavégzési hely
  · Kapcsolatépítés telefonon és személyesen a tulajdonosokkal és a leendő bérlőkkel· Lakások látogatása és felvétele - fotózás, adatok, paraméterek felmérése, rögzítése· Lakások mutatása az érde.
 • Ingatlan közvetítő referens

  Rugalmas munkavégzési hely
  Kapcsolatépítés telefonon és személyesen a tulajdonosokkal és a leendő bérlőkkel. Lakások látogatása és felvétele - fotózás, adatok, paraméterek felmérése, rögzítése. Lakások mutatása az érdeklődőknek. Folyamatos telefonos és emailes kapcsolattartás az ügyfelekkel. A bérbeadási/e...
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  400 000 Forint
 • Ingatlan tanácsadó

  Budapest
  Téged a főnök és a legsikeresebb tanácsadó/kollégánk SZEMÉLYESEN fog betanítani, hogy segítsen könnyen és jól beletanulni a feladataidba Jó hangulat, jó társaság – itt villámgyorsan lepörög a napi 8 óra Még bírod tovább? A munkaidődet alapvetően te osztod.
 • Ingatlan Tanácsadó - Újlipótváros

  Budapest XIII. kerület
  A sikeres pályázók feladata az új és használt lakások értékesítése Ügyfeleink számára tanácsadás az Otthon Centrum által nyújtott komplex szolgáltatási háttér, valamint tudásbázis segítségével Folyamatos kapcsolattartás
 • Ingatlan tanácsadó

  Országosan bárhonnan végezhető
 • Ingatlan tanácsadó

  Budapest
 • Ingatlan tanácsadó

  Budapest
  Megfogalmazódott Önben, hogy váltana, de úgy érzi életkora miatt hátrányban van a munkaerőpiacon?Tart tőle, hogy diploma nélkül nem kap esélyt?Fontos Önnek a munka és a magánélet egyensúlya, de jelenlegi munkája mellett ezt nem tudja megteremteni?Szeretné.