Cégünkről

A több mint 20 éve alapított cégünk mára teljes informatikai termék- és szolgáltatás portfólióval rendelkező vállalattá vált. Színvonalas szolgáltatásainkkal és minőségi megoldásainkkal a hazai informatikai piac kiemelkedő szereplője vagyunk.

Cégünk alkalmazásfejlesztéssel, vállalatirányítási rendszerek bevezetésével, vezetői információs rendszerekkel, különféle alkalmazások integrációjával, rendszerintegrációval hálózatfejlesztéssel, üzemeltetéssel és IT biztonsági megoldásokkal foglalkozik.
1991 óta forgalmazzuk a világ egyik vezető számítógépgyártója, a DELL termékeit, mára cégünk az egyik legnagyobb DELL disztribútor Magyarországon. 2006-tól a Fujitsu Technology Solutions hivatalos, Select Partneri státusszal rendelkező partnere vagyunk, 2008 novemberétől, elnyertük a HP Gold Prefered címét, 2010 januárjától pedig, a HP Minősített szervizpartnere lettünk.

2007 október végén a HUMANsoft Kft. üzletrészeinek 100%-át megvásárolta a FreeSoft Nyrt., ezáltal egy 8 milliárd forint éves ár bevételű, a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett, meghatározó piaci részesedéssel bíró, több mint 250 főt foglalkoztató, komplex informatikai megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtó cégcsoport tagjává váltunk.

Büszkék vagyunk rá, hogy az egyre telitettebb informatikai piacon mindig megtaláljuk az új lehetőségeket, kihívásokat, valamint arra, hogy a válság idején is sikerült versenyben maradnunk és költségcsökkentő megoldások kidolgozásával megtartani és segíteni ügyfeleinket és munkatársainkat.

A munkakörnyezetről

Cégünk 2004-ben a jelentős bővülésnek köszönhetően áthelyezte székhelyét az exclusive környezetben lévő Szépvölgyi üzleti parkba. Színvonalas iroda- és munkakörülményeket biztosítunk munkatársaink számára a kellemes és biztonságos munkahelyi légkör érdekében. Kollégáink részére elkülönített parkoló áll rendelkezésre. A lelkes és sportos két keréken érkező munkatársak részére biciklitárolót biztosítunk.
Ahhoz, hogy egy cég hosszútávon sikeres legyen, nem elég az egyéni jó teljesítmény, fontos a jó csapatszellem. Kollégáink a céges rendezvények mellett egyéni kezdeményezésre is rendszeres közös programokon vesznek részt, amely hozzájárul az egymást támogató, lelkiismeretes munkamorálhoz.

A cégünkhöz visszatérő kismamák újra munkába állását részmunkaidős, távmunkás, rugalmas beosztású munkalehetőségekkel támogatjuk.

Juttatási csomagok

Versenyképes jövedelem


Cafeteria Cégünk számára fontos, hogy munkatársaink valóban elégedettek legyenek. Ennek érdekében folyamatosan új lehetőségeket keresünk az élet különböző területén. Az így létrehozott juttatási rendszer a lehetőségek széles skáláját kínálja, amelyből minden kollégánk megtalálja a számára legkedvezőbbet.

Továbbképzések A HUMANsoft Kft. folyamatos képzési lehetőséget nyújt alkalmazottai számára, mert egyetért a folyamatosan változó új technikák elsajátításának szükségességével, és mert hisz a képzés fontosságában a személyes fejlődés és a szervezeti hatékonyság szempontjából.

Nyelvtanulási lehetőség

Sportolási lehetőség

További részleteket honlapunk Karrier oldalán találsz.

Karrier lehetőség

Feltetted már magadnak ezeket a kérdéseket?

 • Milyen szakmai karriert szeretnék befutni?
 • Mely területen vagyok igazán jó?
 • Miben kell fejlődnöm?
 • Milyen cégnél kapok hozzá megfelelő támogatást?

Amennyiben igen, jó helyen jársz!
A cég lehetőséget nyújt, hogy munkatársaik, a képzések és folyamatosan bővülő szakmai tudásuk, tapasztalatuk által új terülteken próbálhassák ki magukat. A HUMANsoft Kft teret ad, hogy munkatársai továbblépjenek vezetői pozícióba vagy akár szakmai téren szekértői irányba. A karrier út tervezésében a szakmai vezetők és a HR osztály munkatársai adnak támogatást a kollégáknak!

Kiket keresünk, és milyen területre?

Színvonalas szolgáltatásainkkal és minőségi megoldásainkkal a hazai informatikai piac kiemelkedő szereplője vagyunk. Ahhoz, hogy lépést tudjunk tartani az informatikai piac robbanásszerű fejlődésével, olyan szakemberek jelentkezését várjuk akik a megszerzett elméleti és gyakorlati tudásukat folyamatos képzésekkel naprakészen szeretnék tartani, amihez cégünk kellő támogatást nyújt.

Folyamatosan keresünk informatikai szakembereket üzemeltetési területre.

Állások, munkák és állásajánlatok

Találatok (4 db)
 • HUMANsoft Kft. - Állás, munka

  IT Help Desk munkatárs


  Budapest
  az ügyfelünk felhasználóitól érkező IT hívások fogadása IT problémák megoldása telefonon keresztül vagy távmenedzsment eszközökkel tudásbázis építése események dokumentálása Servicedesk rendszerben rendszeres üzemeltetői feladatok elvégzése szerver és kliens...
  augusztus 10. 20:15
 • HUMANsoft Kft. - Állás, munka

  IT toborzási koordinátor


  Budapest, 1037 Montevideo utca 8..
  Kiemelt IT pozíciók toborzási folyamatának teljes körű menedzselése Pozíciótól függően a megfelelő toborzási módszer kiválasztása, álláshirdetések egyeztetése, megjelentetése a megfelelő felületen Fejvadász módszerek alkalmazása, megfelelő jelöltek felkutatása, megszólítása...
  augusztus 10. 20:10
 • HUMANsoft Kft. - Állás, munka

  Airline alkalmazás üzemeltető / támogató


  Budapest
  Rendszerhibák kivizsgálása és megoldása Változtatási igények megtervezése, dokumentálása és bevezetése Magas rendelkezésre állású, üzletmenetet támogató kritikus rendszerek üzemeltetése, proaktív monitorozása Rendszer tesztek kivitelezése és dokumentálása Hazán belüli...
  augusztus 09. 15:35
 • HUMANsoft Kft. - Állás, munka

  Securtity administrator munkatárs


  Budapest, X. kerület
  Felhasználók és desktop környezet operatív támogatása Jogosultságok kezelése Napi szintű kapcsolattartás az ügyfél szolgáltatásmenedzserével és a szolgáltató szolgáltatás-felelősével Az ügyfél eszköznyilvántartásának naprakészen tartása
  augusztus 09. 15:35

Önnek ajánlott állásaink

Cégadatok

HUMANsoft Kft.

Cím: Budapest, 1037, Montevideo u. 8.

Web: www.humansoft.hu

E-mail: hr@humansoft.hu

HUMANsoft Kft. székhelye

1037 Budapest Montevideo u. 8.

Tények és adatok

Dolgozói létszám:  212 fő

Elvárás: informatikai tapasztalat

Egyéb elvárás: angol nyelv ismeret előny

Kiválasztási módszerek: személyes interjúk, pszichológiai és informatikai tesztek

Jelentkezés: hr@humansoft.hu

Ajánlom ismerősömnek: