Cégünkről

A több mint 20 éve alapított cégünk mára teljes informatikai termék- és szolgáltatás portfólióval rendelkező vállalattá vált. Színvonalas szolgáltatásainkkal és minőségi megoldásainkkal a hazai informatikai piac kiemelkedő szereplője vagyunk.

Cégünk alkalmazásfejlesztéssel, vállalatirányítási rendszerek bevezetésével, vezetői információs rendszerekkel, különféle alkalmazások integrációjával, rendszerintegrációval hálózatfejlesztéssel, üzemeltetéssel és IT biztonsági megoldásokkal foglalkozik.
1991 óta forgalmazzuk a világ egyik vezető számítógépgyártója, a DELL termékeit, mára cégünk az egyik legnagyobb DELL disztribútor Magyarországon. 2006-tól a Fujitsu Technology Solutions hivatalos, Select Partneri státusszal rendelkező partnere vagyunk, 2008 novemberétől, elnyertük a HP Gold Prefered címét, 2010 januárjától pedig, a HP Minősített szervizpartnere lettünk.

2007 október végén a HUMANsoft Kft. üzletrészeinek 100%-át megvásárolta a FreeSoft Nyrt., ezáltal egy 8 milliárd forint éves ár bevételű, a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett, meghatározó piaci részesedéssel bíró, több mint 250 főt foglalkoztató, komplex informatikai megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtó cégcsoport tagjává váltunk.

Büszkék vagyunk rá, hogy az egyre telitettebb informatikai piacon mindig megtaláljuk az új lehetőségeket, kihívásokat, valamint arra, hogy a válság idején is sikerült versenyben maradnunk és költségcsökkentő megoldások kidolgozásával megtartani és segíteni ügyfeleinket és munkatársainkat.

A munkakörnyezetről

Cégünk 2004-ben a jelentős bővülésnek köszönhetően áthelyezte székhelyét az exclusive környezetben lévő Szépvölgyi üzleti parkba. Színvonalas iroda- és munkakörülményeket biztosítunk munkatársaink számára a kellemes és biztonságos munkahelyi légkör érdekében. Kollégáink részére elkülönített parkoló áll rendelkezésre. A lelkes és sportos két keréken érkező munkatársak részére biciklitárolót biztosítunk.
Ahhoz, hogy egy cég hosszútávon sikeres legyen, nem elég az egyéni jó teljesítmény, fontos a jó csapatszellem. Kollégáink a céges rendezvények mellett egyéni kezdeményezésre is rendszeres közös programokon vesznek részt, amely hozzájárul az egymást támogató, lelkiismeretes munkamorálhoz.

A cégünkhöz visszatérő kismamák újra munkába állását részmunkaidős, távmunkás, rugalmas beosztású munkalehetőségekkel támogatjuk.

Juttatási csomagok

Versenyképes jövedelem


Cafeteria Cégünk számára fontos, hogy munkatársaink valóban elégedettek legyenek. Ennek érdekében folyamatosan új lehetőségeket keresünk az élet különböző területén. Az így létrehozott juttatási rendszer a lehetőségek széles skáláját kínálja, amelyből minden kollégánk megtalálja a számára legkedvezőbbet.

Továbbképzések A HUMANsoft Kft. folyamatos képzési lehetőséget nyújt alkalmazottai számára, mert egyetért a folyamatosan változó új technikák elsajátításának szükségességével, és mert hisz a képzés fontosságában a személyes fejlődés és a szervezeti hatékonyság szempontjából.

Nyelvtanulási lehetőség

Sportolási lehetőség

További részleteket honlapunk Karrier oldalán találsz.

Karrier lehetőség

Feltetted már magadnak ezeket a kérdéseket?

 • Milyen szakmai karriert szeretnék befutni?
 • Mely területen vagyok igazán jó?
 • Miben kell fejlődnöm?
 • Milyen cégnél kapok hozzá megfelelő támogatást?

Amennyiben igen, jó helyen jársz!
A cég lehetőséget nyújt, hogy munkatársaik, a képzések és folyamatosan bővülő szakmai tudásuk, tapasztalatuk által új terülteken próbálhassák ki magukat. A HUMANsoft Kft teret ad, hogy munkatársai továbblépjenek vezetői pozícióba vagy akár szakmai téren szekértői irányba. A karrier út tervezésében a szakmai vezetők és a HR osztály munkatársai adnak támogatást a kollégáknak!

Kiket keresünk, és milyen területre?

Színvonalas szolgáltatásainkkal és minőségi megoldásainkkal a hazai informatikai piac kiemelkedő szereplője vagyunk. Ahhoz, hogy lépést tudjunk tartani az informatikai piac robbanásszerű fejlődésével, olyan szakemberek jelentkezését várjuk akik a megszerzett elméleti és gyakorlati tudásukat folyamatos képzésekkel naprakészen szeretnék tartani, amihez cégünk kellő támogatást nyújt.

Folyamatosan keresünk informatikai szakembereket üzemeltetési területre.

Állások, munkák és állásajánlatok

Találatok (6 db)
 • 4iG Nyrt. - Állás, munka

  Alkalmazásüzemeltető rendszermérnök


  Budapest
  Microsoft platformon futó üzleti alkalmazások, illetve Microsoft SQL Server adatbázis környezet üzemeltetése, támogatása ügyfeleinknél részvétel az incidenskezelési, változáskezelési és problémakezelési folyamatokban,...
 • 4IG NYRT. - Állás, munka

  Tendermenedzser


  Budapest, 1037 Montevideo utca 8.
  Közbeszerzési pályázatok elkészítése, a begyűjtött kiírások elemzésétől a pályázat beadásáig A közbeszerzési eljárásokkal összefüggő és ahhoz kapcsolódó adat- és információkat tartalmazó rendszer folyamatos karbantartása, Kapcsolattartás ajánlatkérőkkel, közreműködő...
  február 19. 13:34
 • 4iG Nyrt. - Állás, munka

  Kliensüzemeltető/Desktop support


  Budapest
  ügyfeleink felhasználóitól érkező IT hívások megoldása távmenedzsment eszközökkel vagy a helyszínen feladataid precíz dokumentálása rendszeres üzemeltetői feladatok elvégzése kliens és szerver oldalon tudásbázis aktív...
  február 19. 11:02
 • 4IG NYRT. - Állás, munka

  IT Desktop support munkatársat


  Cegléd
  az ügyfelektől érkező IT hívások fogadása IT problémák megoldása telefonon keresztül, távmenedzsment eszközökkel vagy helyszínen kliens számítógépek telepítése, konfigurálása események dokumentálása Servicedesk rendszerben rendszeres üzemeltetői feladatok elvégzése szerver és...
  február 14. 13:45
 • 4IG NYRT. - Állás, munka

  IT Business Analyst


  Budapest
  Ügyfelek üzleti igényeinek értelmezése, egyedi alkalmazásfejlesztési projekteken Ügyfél kapcsolattartás, egyeztetések szervezése, terjedelem és változáskezelés felügyelete Az üzleti igények funkcionális specifikációjának elkészítése, szisztematikus dokumentálása (koncepció és...
  február 14. 13:45
 • 4IG NYRT. - Állás, munka

  Toborzás-Kiválasztás Specialista


  Budapest III. kerület
  A vállalat toborzási és kiválasztási folyamatában való aktív részvétel Az igények felmérése során a területi vezetők szakmai támogatása, konzultáció Toborzási csatornák aktív használata Hirdetések szövegezése, eredményesség monitorozása Jelentkezők előszűrése, interjúztatás Új...
  február 11. 09:20

Önnek ajánlott állásaink

Cégadatok

HUMANsoft Kft.

Cím: Budapest, 1037, Montevideo u. 8.

Web: www.humansoft.hu

E-mail: hr@humansoft.hu

HUMANsoft Kft. székhelye

1037 Budapest Montevideo u. 8.

Tények és adatok

Dolgozói létszám:  212 fő

Elvárás: informatikai tapasztalat

Egyéb elvárás: angol nyelv ismeret előny

Kiválasztási módszerek: személyes interjúk, pszichológiai és informatikai tesztek

Jelentkezés: hr@humansoft.hu

Ajánlom ismerősömnek: