Állások, munkák és állásajánlatok

13 db találat
 • HR / toborzási munkatárs (Zalaegerszeg)

  8900 Zalaegerszeg
  toborzási feladatok ellátása álláshirdetések megfogalmazása, feltöltése önéletrajzok szűrése, adatbázis építés jelentkezők és adatbázis felhívása, tájékoztatása, interjúra behívása, interjúztatása, napi és heti statisztikák, reportok készít.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  200 000 Forint
 • Hr generalista

  Győr
  Toborzás-kiválasztás folyamatának teljeskörű koordinálása Munkavállalók be- és kiléptetésével kapcsolatos feladatok ellátása Havi adatszolgáltatás a bérszámfejtéshez Teljesítményértékelési rendszer működtetése, folyamatos fejlesztése A hatá.
 • Hr kontroller

  6724 Szeged, Tavasz utca 2.
  HR költségekkel kapcsolatos tervezési feladatok HR költségek monitorozása, ezzel kapcsolatos jelentések összeállítása HR folyamatokról, létszámgazdálkodásról kimutatások, elemzések készítése Rendszeres és ad-hoc riportok készítése és karbantartása
 • Senior HR generalista

  Debrecen, 4030 Repülőtéri út 12.
  Releváns HR támogatás valamennyi szervezeti egység részére HR rendszerek működtetése, részvétel új folyamatok bevezetésében, fejlesztésében Aktív részvétel a toborzási és kiválasztási folyamatban irodai és fizikai területeken Munkatársak integráció.
 • Hr generalista

  2040 Budaörs, Puskás Tivadar út 10.
  Fő feladatköre: A Management és a business területek támogatása HR stratégiai és operatív kérdésekben, A cég HR folyamatainak, rendszereinek megtervezése, szakmai megvalósítása és folyamatos továbbfejlesztése (munkaköri rendszer, juttatási rendszer, képzés-f.
 • Bér-, TB és munkaügyi ügyintéző

  2510 DOROG, IPARI PARK 0298/7. egyéb HRSZ.
  Teljes körű bérszámfejtési és TB ügyintézési feladatok pontos, határidőre történő ellátása, koordinálása Bérszámfejtéshez kapcsolódó adatszolgáltatás, bevallások, jelentések, statisztikák készítése, kapcsolattartás a hatóságokkal Letiltások kezelése
 • Senior HR generalista

  Tápiószőlős
  humánerőforrás gazdálkodás, fejlesztés, HR elemzés, tervezés, a szakterületért felelős gazdasági vezető utasításai szerint a HR munkacsoport munkájának koordinálása, munkaerő gazdálkodás biztosítása, (a toborzás, a kiválasztás, a teljes körű felvételi foly.
 • Senior HR generalista

  Nagykanizsa
  humánerőforrás gazdálkodás, fejlesztés, HR elemzés, tervezés, munkaerő gazdálkodás biztosítása, (a toborzás, a kiválasztás, a teljes körű felvételi folyamat, a beillesztés, a megtartás, a teljesítményértékelés, a karrier menedzsment kezelése) ösztönzésmene.