Egészségügy, Gyógyszeripar állások, munkák

16 db találat
 • Gyógyszeripari fejlesztő technológus

  7400 Kaposvár, Jutai út 50.
  Gyógyszertermékek gyártásra, fejlesztésére vonatkozó GMP alapismeretek elsajátítása, alkalmazása Termékfejlesztési és technológiaifejlesztési feladatok elvégzése (labor sarzsok, pilot sarzsok gyártásában aktív részvétel) Kísérleti gyártásokban aktív részvé.
 • Orvoslátogató / Értékesítő

  Rugalmas munkavégzési hely
  Cégünk által forgalmazott termékek bevezetése, értékesítése Új partnerek felkutatása az adott területen Kapcsolatépítés és fenntartás a célcsoportba tartozó orvosokkal, egyéb szakemberekkel Kijelölt termékekkel kapcsolatos szaktudás elsajátítása és.
 • Orvos- és kórházlátogató (High-end medical devices)

  Rugalmas munkavégzési hely
  A cégünk által képviselt termékek kórházakban, különböző osztályokon való értékesítése, új termékek bevezetése Új partnerek, ügyfelek felkutatása az adott területen Kapcsolatépítés és fenntartás a célcsoportba tartozó orvosokkal, szakasszisztensekkel
 • Patikalátogató (Észak-nyugat Magyarország)

  Rugalmas munkavégzési hely
  hosszú távú üzleti kapcsolatok kiépítése kiemelt értékesítési pontok kialakítása patikák, GYSE boltok eladásainak növelése új, potenciális ügyfelek szerzése, disztribúció növelése teljes termékpaletta és akciós ajánlatok értékesítése
 • Quality assurance specialist

  7400 Kaposvár, Jutai út 50.
  A gyógyszeripari minőségbiztosítási szakember feladatai elsősorban annak biztosítását célozzák, hogy az összes vonatkozó előírást betartsák, az ügyfelekhez mielőtt a végtermék eléri az ügyfelet. E célból a gyógyszeripari minőségbiztosítási szakemberek felelősek az ellenőr.
 • Fogorvos

  Budapest
  Elsősorban teljes és részleges kivehető fogpótlások készítése Továbbiakban rögzített implantációs pótlások készítése
 • Minőségügyi specialista (Gyógyszerész)

  Komárom
  Támogatja a vállalat által csomagolt termékek felszabadítását Biztosítja a vállalat által nem csomagolt, de felszabadított vagy minőség megfelelőségi felülvizsgálatot biztosított termékeinek az EU GMP-nek történő megfelelést Részt vesz a Termékminősé.
 • Gyógyszerész

  Kaposvár
 • Tudományos munkatárs

  1117 Budapest, Nádorliget utca 7/c.
  A probiotikumok területén a tudományos trendek követése. Releváns szakmai anyagok hazai és nemzetközi irodalom figyelése és gyűjtése. Szakmai anyagok rendszerezése és fordítása. Részvétel a marketing és látogatói tevékenységhez szükséges szakmai an.
 • Laboratóriumi mérésvezető

  2310 Szigetszentmiklós, ÁTI-Sziget Ipari Park 41.
  rutin labormérések (beérkező alapanyagokkal, félkész termékekkel) tervezése laborsegéd munkatárs koordinálása, szükség esetén helyettesítése gázkromatográfiás mérések fejlesztése vizsgálati eredmények értékelése vegyszerek, laboreszközök ny.
 • Patikalátogató

  Rugalmas munkavégzési hely
  Kapcsolat kiépítése és fenntartása a területhez tartozó partnerekkel Kereskedelmi akciók kommunikálása, rendelések felvétele, továbbítása Marketing anyagok kihelyezése, láthatósági szerződések kötése A cég készítményeinek ismertetése, eredmény.
 • Állatorvosi asszisztens / recepciós

  1223 Budapest
  Feladataid nálunk a következők lesznek:- A betegek rögzítése, állatorvosi munka segítése- Műtétek körüli teendők elvégzése, műtéti asszisztencia- A betegek ellátásához kapcsolódó adminisztráció (számítógépes nyilvántartás, számlázás, időpont egyeztetés)
 • Laboratórium analitikus

  6782 Mórahalom, Vállalkozók útja 1/b.
  általános laboratóriumi tevékenység talaj-, víz- és növényminták kezelése, előkészítése, klasszikus és műszeres analitikai vizsgálata, a mérések dokumentálása
 • Állatorvosi asszisztens

  2351 Alsónémedi, Fő út 45.
  Állatorvosi rendelőnkbe keresünk asszisztenst dél Pest megyébe. Azok jelentkezését is várjuk, akik még nem dolgoztak hasonló területen. Az állatorvosi rendelő mukájába kell bekapcsolódni, asszisztenseink feladata az állatok kezelésében történő segé.
 • Beszerző (Alapanyag, csomagolóanyag, angol nyelvtudással)

  Kecskemét
  A tervek és a termelésből, illetve raktárból kapott rendelési igények alapján a gyártáshoz szükséges alapanyagok és csomagolóanyagok megrendelése és azok rendelkezésre állásának biztosítása Beszállítókkal való napi kapcsolattartás, megrendelt alapanyagok és csomag.
 • Fejlesztő vegyész

  2310 Szigetszentmiklós
  Új alapanyagok tesztelése Új termékek fejlesztése, tesztelése, minősítése Mintagyártások koordinálása, mintagyártásokkal kapcsolatos tesztek elvégzése, az eredmények kiértékelése Gyártásban dolgozó operátorok munkájának szakmai támogatása Termékek engedélyeztetése, notifikációs e...