Győri állások, munkák, állásajánlatok

22 db találat
 • Vizsgáló mérnök

  Győr
  beérkező vizsgálati tárgyak átvétele, kezelése, a különböző vizsgálati tervek elkészítése, vizsgálatok elvégzése, eredmények értékelése, vizsgálati jegyzőkönyvek vezetése, a vizsgálati eredmények értelmezése, értékelése, vizsgáló és.
 • Logisztikai diszponens Karriertipp!

  9027 Győr, Almafa utca 8.
  Vevői megrendelések fogadása, feldolgozása és visszaigazolása Folyamtaos, többnyire német nyelvű kapcsolattartás a vevővel Vevői rendelések alapján belső gördülő gyártási rendelések készítése és gazdaságos tervezése, kapacitásvizsgálattal Biztonság.
 • Bérszámfejtő

  Győr
 • Kontírozó könyvelő/adatrögzítő

  Győr
  Számlák rendszerezése, könyvelése, kontírozása Pénztárak könyvelése, kontírozása Bankszámlakivonatok,- vegyes bizonylatok könyvelése Közreműködés az analitikus és főkönyvi nyilvántartások egyeztetésében Közreműködés az ÁFA és egyéb adóbevallások elkészítésében Közreműködés a havi...
 • Szerviz Vezető Helyettes

  9024 Győr, Szent Imre út 55.
  AUTÓSZERVIZ HÁLÓZATUNK GYŐRI TELEPHELYÉRE SZERVIZ VEZETŐ HEYETTEST KERESÜNKKüldje el álláspályázatát hiszen lehet, pont Ön az akivel együtt építhetjük a jövőt!Ha szeretné elérni céljait, akko.
 • Projektvezető / építésvezető

  Győr
  Projektek lebonyolításának koordinálása Folyamatban lévő munkákhoz beszállítók, alvállalkozók versenyeztetése, anyagigények kiszámolása Szerződések előkészítése, árajánlatok készítése Utólagos költségelemzések készítése Műszaki egyeztetések.
 • Gépkezelő (egy műszak)

  9027 Győr, Budai út 7.
  Palackozó üzemi töltőgépek kezelésének magas szintű elsajátítása Higiéniai és technológiai utasítások szigorú betartása A gépek takarítása, fertőtlenítése A munkával összefüggő dokumentáció pontos, precíz, folyamatos vezetése A kezelt gép z.
 • Beszerző

  9022 Győr, Dunakapu tér
  A vállalat általános működéséhez szükséges belföldi és import beszerzési folyamatok felügyelete A beszállítókkal való folyamatos kapcsolattartás A kereskedelmi, raktári igények alapján a beszállítók felé a megrendelések leadása, nyomon követése Nap.
 • Mezőgazdasági betanított munkás

  9021 Győr, Zechmeister utca
  Cégünk mezőgazdasági munkatársakat keres, paradicsomtermesztéssel foglalkozó győri üvegházába a paradicsom növény gondozási feladataira (zöldmunka).Jelentkezz hozzánk és légy egy jó hangulatú, produktív csapat.
 • Villamos építésvezető/projektvezető

  9027 Győr, Berkenyefa sor 9.
  a kivitelezés során a projektek lebonyolítása, kapcsolattartás megrendelővel, tervezővel, alvállalkozói feladatok koordinálása, költségek tervezése (előkalkuláció), ellenőrzése, üzembe-helyezési eljárások lefolytatása.
 • Karbantartó lakatos

  9027 Győr, Reptéri út 3.
    Üzemi és épület karbantartással kapcsolatos feladatok elvégzése. Termelő berendezések megelőző karbantartási feladatainak elvégzése. pneumatikus,hidraulikus rendszerek,szivattyúk javítása Nem tervezett gép meghibásodások elhárítása.
 • Raktárkezelő munkatárs

  Győr
  beszállított anyag, félkész és késztermék átvétele, kiadása raktárkezelői, postai és számlázó szoftver kezelése megrendelések összeállítása, szállításra előkészítése.
 • Építőmérnök tervező

  9025 Győr
  Alkalmazási szakterület: vízi létesítmények tervezése (közművek, tavak-tározók, vízrendezés, környezeti kármentesítő rendszerek)Feladat: vízgazdálkodási-környezetvédelmi tervek és szakértői dokumentációk elkészítése.
 • Gyorséttermi kiszolgáló

  9000 Győr Vasvári Pál utca 1.
  egyszerű konyhai feladatok (szendvicskészítés) vásárlók udvarias kiszolgálása az étterem tisztántartása
 • Raktáros/ bolti eladó Karriertipp!

  9028 Győr, Fehérvári út 75.
  Pozíció leírás Az árubeszerzés segítése, a megérkezett áru átvétele, raktározása, illetve a vásárlók kiszolgálása és tájékoztatása. Feladatok - vásárlók köszöntése, fogadása, útbaigazítása - felvilágosítás, tanácsadás a vevőnek az áru kiválasztásához .
 • Szerszámtervező mérnök (költségelemzés) (KH_100495)

  Győr
  Alkatrészgyártó szerszámok kalkulálásaBeszállítói ajánlatok technikai kiértékeléseKalkuláció bemutatása illetve megvédése megbízási tárgyalásokonSzerszámok és gyártási folyamatainak felülvizsgálata a beszállítóknál
 • Raktáros

  9021 Győr, Zechmeister utca
  - Áru bevételezése a központi rendszerbe- Raklapozott áru címkével való ellátása- A raktárak közötti készletmozgás figyelemmel követése-Raktári rend és tisztaság fenntartása-Raktárak közötti áruszállítás dokumentumainak elkészítése, kitöltése
 • Bolti eladó, pénztáros

  9012 Győr, Királyszék út 42.
  Magyarország egyik piacvezető állatgyógyszer- és állateledel forgalmazó vállalata, az Alpha Zoo Kft. új munkatársat keres Győri üzletébe eladó/pénztáros munkakörben.Ha szereted a kutyákat, macskákat és kisállatokat, ha érdekel a velük kapcsolatos munka.
 • Raktáros

  9023 Győr, Mészáros L. utca 1.
  beérkező áru átvétele, betárolása az átvételt követően a beérkezés rögzítése az ügyviteli rendszerben reklamációk jegyzőkönyvezése esetenként komissiózás
Állásajánlatok Győr közelében