Győr-Moson-Sopron megyei állás, munka, állásajánlatok

8 db találat
 • Auditor

  Rugalmas munkavégzési hely
  A megjelölt területen történő munka végzése (közétkeztető főző- és tálalókonyhák élelmiszer-higiéniai, élelmiszer-biztonsági és élelmiszer-minőségi szempontok szerinti szemléje); adatok felvétele és kezelése, szakvélemények elkészítése és megküldése naprakészen a központba, sz.
 • Production flow manager (Győr)

  Győr
  Responsible to manage and develop the manufacturing processes and personnel towards set objectives. Improve each process when it comes to productivity, quality, flow, capabilities, flexibility or machine availability etc.
 • Értékesítési menedzser

  9023 Győr, Fehérvári út 16/b.
  A Graboplast Zrt. termékeinek export piacokra történő értékesítése a meglévő vevőkör részére: vevői rendelések és a vevőkkel kapcsolatos egyéb operatív értékesítési ügyek intézése vevőkkel történő folyamatos kapcsolattartás telefonon és e-mailben szo.
 • Minőségügyi mérnök (vagy technikus)

  Rugalmas munkavégzési hely
  Vevőreklamációk központi kezelése, a feldolgozások szervezése és dokumentálása: - a reklamációk rendszerezése - az elemzések ( 5 miért, Ishikawa ) levezetése csapatmunkában - a reklamációs riportok ( 3D, 5D, 8D ) összeállítása - kommunikáció a vevőkkel a re.
 • Senior Kontroller

  9027 Győr, Tibormajori út
  Überwachung und transparente Darstellung der betriebswirtschaftlichen Kennzahlen Früherkennung von Budgetabweichungen Aufbau und Betrieb eines Führungsinformationssystems Prozess Riskmanagement Budgetplanung und –kontrolle Koordinat.
 • Fejlesztő vegyészmérnök

  9023 Győr, Fehérvári út 16/b.
  fejlesztési projektek szakszerű lebonyolítása, tervezéstől a kivitelezésig PVC bázisú alaptechnológiák fejlesztése, új nyersanyagok bevezetése a projektekhez kapcsolódó laboratóriumi és üzemi kísérletek végrehajtása új nyersanyagok bevezetése
 • Folyamatmérnök és termelésvezető

  9343 BELED, RÁKÓCZI F. utca 173.
  A termelés tevékenységének tervezése, irányítása, felügyelete, a termelési területek munkaszervezése, a termelés folyamatosságának biztosítása. A termelési terv, a mennyiségi és minőségi célkitűzések teljesítése. A termelési egységek termelési és műszaki f.