Állások, munkák és állásajánlatok

14 db találat
 • Gyógyszerész

  Veresegyház
  Veresegyházi közforgalmú gyógyszertárba, 6-8 órás munkakörbe, gyógyszerész kollégát keresünk.
 • Törzskönyvezési specialista

  Budapest
  Törzskönyvi dokumentációk előállításának koordinálása, konzisztencia vizsgálata és ellenőrzésük a hatósági követelményeknek való megfelelőség szempontjából hatóanyag és készítmény vonatkozásában is teljes életciklusban; kapcsolattartás az anya- és leányvállalati t.
 • Preklinikai szakértő

  Budapest
  Törzskönyvezés preklinikai dokumentációjának összeállítása, összefoglalók, szakértői jelentések írása; gyógyszerfejlesztés szakmai támogatása; a törzskönyvi dosszié összeállításához kapcsolódó adminisztrációs és dokumentációs feladatok ellátása a törzsköny.
 • Farmakovigilancia értékelő

  1051 Budapest, Zrínyi utca 3.
  Részvétel a magyar farmakovigilancia rendszer működé-sének felügyeletében, a gyógyszerek engedélyezés utáni monitorozásában Egyedi mellékhatás-jelentések és időszakos gyógyszerbiztonsági jelentések értékelése Kockázatkezelés, kockázatcsökkentés, kockázatko.
 • Medical Device Vigilance szakértő

  Budapest
  Orvostechnikai post marketing surveillance és pharmacovigilance rendszer kialakítása; fent nevezett rendszer megfelelőségének biztosítása, fenntartása, működtetése; törvényi szabályozás (Medical Device Regulation) ismerete, biztosítása és implementálá.
 • Minőségügyi specialista (Gyógyszerész)

  Komárom
  Támogatja a vállalat által csomagolt termékek felszabadítását Biztosítja a vállalat által nem csomagolt, de felszabadított vagy minőség megfelelőségi felülvizsgálatot biztosított termékeinek az EU GMP-nek történő megfelelést Részt vesz a Termékminősé.
 • Gyógyszerfejlesztő vegyészmérnök

  Budapest
  Szerves kémiai reakciók önálló kivitelezése, részletes jegyzőkönyv egyidejű vezetése; A méretnövelési kísérletek előkészítése, reakciókörülmények optimalizálása; Laborméretű gyártások kivitelezése, katalógusvegysze.
 • Nagykereskedelmi minőségbiztosító gyógyszerész

  Budapest
  nagykereskedelmi minőségbiztosítási (QA) feladatok ellátása auditokra felkészülés, külső belső auditokon részvétel GDP oktatások megtartása termék minőségi felülvizsgálatok reklamációk kivizsgálásában való részvétel kapcsolattartás.
 • Szakorvos / Klinikai biokémikus / Klinikai laboratóriumi diagnosztikai szakgyógyszerész

  1204 Budapest, Köves út 1.
  Jogszabályban meghatározott szakmai kompetenciáknak megfelelő munkavégzés a szakmai protokollok, irányelvek, módszertani útmutatók alapján.Főbb feladatai: a hematológiai, vizeletanalitikai, klinikai kémiai, immun.
 • Mikrobiológus

  1136 Budapest
  Klasszikus mikrobiológiai vizsgálatok értékelése és a kapcsolódó dokumentáció elkészítése Hygienes vizsgálatok végzése külső helyszíneken (esetenként) Műszeres mérésekben való részvétel (TOC-, és szabad szemmel nem látható részecskeszám meghatározás)