Gyártás, Termelés állások, munkák Veszprém megyében

12 db találat
 • Technikai vezető helyettes

  Nemesvámos
  A gépész munkatársak munkájának megszervezése és irányítása Gépészeti rajzok készítése, gépsorok és alkarészek tervezése Mindennapos kapcsolattartás a termelési vezetőkkel Kapcsolattartás külső bedolgozást végző cégekkel Műhelyben és a term.
 • Mérnökségi technikus

  Országosan pályázható
  Automata berendezések meghatározott tervszerű megelőző karbantartása a meghibásodott egységek javítása Folyamatos és zökkenőmentes gyártás biztosítása a berendezésen Tartalék alkatrészek megrendelése és könyvelése A gépekhez tartozó karbantartási, és technológiai dokumentác.
 • Sorvezető

  Országosan pályázható
  A kijelölt területen (soron) a kiadott terv legyártásának megszervezése és az eredmények ellenőrzése Az irányításod alatt dolgozó operátorok felügyelete, motiválása, képzéseinek koordinálása A kapcsolódó adminisztratív feladatok elvégzése (dolgozói nyilvántartás, szabadságte.
 • Folyamat technikus

  Veszprém
  Gyártóeszközök és technológiai berendezések, eszközök normál üzemének és rendelkezésre állásának biztosítása Javítási feladatok elvégzése üzemzavar, meghibásodás esetén Gyártási folyamat biztosítása és kiszolgálása a mérnökök által előírt folyamat és techn.
 • Wind Turbine Commissioning, Service and Maintenance Technician

  Országosan bárhonnan végezhető, Külföld
  On-site commissioning, testing and servicing of onshore and off-shore wind turbines, Preventive maintenance of turbines, replacement of defective parts, Installing, measuring, testing, replacing, and repairing low-voltage equipment/cables, Installi.
 • HSE Advisor

  Országosan bárhonnan végezhető, Külföld
  Act as an advisor to the Site Management Team on all HSE matters. To be a role model for SGRE HSE Standards, ensuring that behavioural safety and leadership is demonstrated at all times. Carry out all HSE Advisor duties as outlined within SGREs Document House. Par.
 • SMT folyamatmérnök

  Veszprém
  SMT gyártási rendszerek,megoldások koncepcionális megtervezése (termékspecifikus szerszámok) Karbantartási utasítások,eljárások tervezése, készítése Kapacitásszámítás készítése Új termékek, folyamatok bevezetése esetén a folyamat támogatá.
 • Gyártástámogató mérnök

  Veszprém
  Új termékek bevezetése Gyártási koncepció kialakítása, layout, folyamat-ábrák, tervezési dokumentáció elkészítése Áttelepítési és az új termék bevezetési csekk-listák vezetése, nyomon követése, feldolgozása Darabjegyzékek, munkatervek kidolgozása
 • Minőségbiztosítási Mérnök

  Veszprém megye
  Termékekkel és gyártási folyamatokkal kapcsolatos vizsgálatok elvégzése Gyökér-ok elemzése és akcióterv készítése, valamint ezek végrehajtásának felügyelete A belső és a vevői reklamációk kivizsgálása, ezekkel kapcsolatos akciók menedzselése Együttműködés a társosztályokkal, mint...
 • EHS Mérnök

  Veszprém megye
  Munkavédelmi és tűzvédelmi szaktevékenységek teljes körű ellátása Részvétel az ISO 45001:2018 Munkahelyi Egészségvédelem és Biztonság Irányítási Rendszer bevezetésében, támogatásában, működtetésében Részvállalás az ISO 14001:2015 rendszer fenntartásában, segítségnyújtás a fejlesz...
 • Termékmérnök

  Veszprém megye
  Technikai döntések meghozatala gyártási problémák esetén A termékfejlesztési programok irányítása, úgymint selejtcsökkentés és ciklusidőfejlesztés Folyamatváltozások menedzselése a Windchill szoftveren keresztül A gyökérokok elemzésének technikai támogatása A gyártáshoz kapcsol.