Gyártás, Termelés állások, munkák

87 db találat
 • Technikus munkatárs

  Országosan bárhonnan végezhető
  Beléptető, kamera, riasztó és egyéb gyengeáramú rendszerek előkészítése, kábelezése, telepítése külső helyszíneken. Eszközök összeszerelése, szervizelése. Szoftverek telepítése, üzemeltetése, konfigurálása. Szoftverbeállítás és konfigurálás a telep.
 • Research assistant

  1045 Budapest, Berlini utca 47-49.
  Kísérletek előkészítése és kivitelezése, beleértve a táptalajkészítést, mosogatást, mintavételt és minta előkészítését Folyadékkezelő robotokkal történő munkavégzés A laboratórium rendjének fenntartása A kutatómunka megfelelő dokumentációja, a mért.
 • Operations and Site Director

  Kapuvár
  Responsible for the operational support and overview of the production processes Control the actual production processes and develop and implement the improvements needed Organize workflow to meet specifications and deadlines Realize .
 • Szervizes munkatárs

  1061 Budapest, Király utca 12.
  Országos patikai hálózatunk informatikai üzemeltetése és támogatása, helyi és távoli segítség nyújtás, felhasználó támogatás Microsoft Windows környezetben patikai rendszer telepítéssel kapcsolatos folyamatok folyamatos fejlesztése, karbantartása és betart.
 • Gyártásvezető (Manufacturing Manager)

  6726 Szeged, Fürj utca 92.
  A gyártási és összeszerelő részlegen dolgozók szakmai irányítása, a technológiai folyamatok tervezése, irányítása, optimalizálása; Termékek minőségének biztosítása az írott specifikáció alapján; A hiba gyökerének feltárása, a hiba megszüntetése és megelőzé.
 • Analitikus

  Budaörs
  a gyógyszergyártás, hatóanyaggyártás és termékfejlesztés mintáinak műszeres (HPLC, GC, UV, IR, stb.) és klasszikus (potenciometriás titrálás, Karl Fischer UV) analitikai módszerekkel történő vizsgálata izotóppal jelzett gyógyszerkészítmények, vonatkozó előírások s.
 • Műszaki (TMK) vezető

  Mezőfalva
  A gyártóüzem műszaki üzemeltetési és karbantartási feladatainak átvilágítása, optimális és hatékony működés kialakítása, koordinálása, ellenőrzése. Karbantartó, és üzemeltető műszaki létszám kialakítása (saját állomány és alvállalkozói kör). Alvállalkozókk.
 • Műszakvezető

  Mezőfalva
  A gyártási terv alapján biztosítja a termelés zökkenőmentes működését A gyártáselőkészítő által kiadott heti terv teljesítése mind az elvárt normaidőben, mind kiváló minőségben A rá bízott műszakban dolgozók munkabiztonsági, gyártástechnológiai, minőségbiz.
 • Minőségellenőr

  Mezőfalva
  Előállított vasbeton termékek gyártásközi és végellenőrzése, minősítése a műszaki dokumentáció szerint. Minősített vasbeton termékek megfelelőségi nyilatkozataink kiállítása. Ellenőrzésekhez tartozó dokumentációk folyamatos vezetése. Hibás termékek.
 • Műszaki vezető

  Szentendre
  Vállaltunk műszaki jellegű tevékenységeinek irányítása, összefogása és koordinálása. A gyártási folyamatok és a késztermékek minőségének biztosításával, kapcsolódó információk összegyűjtésével, továbbításával kapcsolatos feladatok végzése. A folyamatos gyártásellenőrzési folyamat...
 • Laboratóriumi analitikus

  1097 Budapest, Kén utca 5.
  A beérkező nyersanyagok, oldószerek, csomagolóanyagok, valamint az üzemekben gyártott hatóanyagok és intermedierek előírás szerinti (a GMP elveket követve) mintavételezése. A minták előírás szerinti kezelése, a mintavételhez kapcsolódó dokumentációs és adminisztrá.
 • Tervező, műszaki rajzoló, előkészítő

  8000 Székesfehérvár, Széchenyi utca 152.
  - Archicad programmal műszaki rajzok készítése- Tervezői, rajzolói feladatok elvégzése- Árajánlatok készítése
 • Karbantartási vezető

  Neszmély
  borászati berendezések rendelkezésre állásának biztosítása, szervízelése épületek, építmények állagmegóvása parkfenntartási munkák irányítása megelőző karbantartások tervezése, részvétel a karbantartási munkákban karbantartási költségek ter.