Gyártás technikus állás, munka

154 db találat
 • Gyártás-előkészítő mérnök

  4031 Debrecen, Határ út 1.
  Alapadatok rögzítése és karbantartása a vállalatirányítási szoftverben Ajánlatkérések, megrendelések (belső-külső) feldolgozása és karbantartása a vállalatirányítási szoftverben az érvényesek előírások alapján Elő- és utókalkuláció készítése a vállalatirán.
 • Technikus (B5 TCO üzem)

  Budapest
  Egy műszakos munkarend Munkavégzés szöveti alapú vírusvakcina termelési folyamatokban, elsősorban aszeptikus munkaterületen, steril laborban Műszaki berendezések szakszerű kezelése A termeléshez kapcsolódó dokumentációs feladatok ellátása A.
 • Gyártástámogató munkatárs

  2142 Nagytarcsa, Felső Ipari körút
  Cégünk árnyékolószerkezetek tervezésével, gyártásával és kivitelezésével foglalkozik.Csapatunkba ezúttal - kapacitásbővítés miatt - gyártástámogató, folyamatirányító munkatársat keresünk az alábbi feladatok elvégzéséhez. Megrendelésállomány alapján történő gy.
 • Technológus (gépész)

  6000 Kecskemét, Ipar utca 6.
  Hulladékkezelő technológiák, gépészeti berendezések (jellemzően aprítógépek, szeparátorok, szalagok) üzemeltetése, karbantartása Alkatrészek- és egyéb anyagbeszerzésekhez kapcsolódó árajánlatkérések előkészítése, alkatrészek raktári és just-in-time beszerzésének m.
 • Karbantartó géplakatos

  7682 Bükkösd
  Felel azért, hogy a bányában lévő gépi berendezések üzemszerűen működjenek. Termelő és karbantartó tevékenységet végez, bányai mobil és telepített technológiai gépeken. Kezeli és ellenőrzi a technológiai sor gépeit. Fenntartja a gé.
 • Operátor (Oroszlány)

  Oroszlány
  Gépek kezelése a műszakvezető által adott munkautasítások alapján, a megmunkálást követően méretek ellenőrzése és adminisztrálása, termelés támogatás
 • Műszaki rajzoló

  4700 Mátészalka
  - Archicad programmal műszaki rajzok készítése- Gyártás folyamatának előkészítésében való részvétel
 • Anyaggazdálkodási ügyintéző (MRB könyvelő)

  2900 Komárom
  Hibásnak vélt alkatrészek listájának elkészítése SAP segítségével Hibásnak vélt alkatrészek begyűjtése a termelési területen található LRB polcokról Átvett alkatrészek mennyiségi és anyagszám szerinti ellenőrzése az anyagkezelési és ESD előírások betartásá.
 • Diagnosztikai technikus

  Tiszaújváros, 3580 Huszár Andor út 1.
  Nyomon követi és rögzíti a teszt berendezések különböző paramétereit és az állásidőt Felépíti, működteti, ellenőrzi, karbantartja és javítja a teszt berendezéseket Naprakészen tartja a tesztberendezések javítási és fejlesztési folyamatait