Gödöllői állások, munkák

7 db találat
 • Feldolgozó Technikus (Downstream Technician)

  Gödöllő, 2100 Homoki Nagy István utca 1.
  Ipari mértékű fehérjetisztítási műveletek (koncentrálás, kicsapás, centrifugálás, dialízis, bulk készítés) végrehajtása a gyártási előiratok betartásával, A bulk oldat steril szűrése és dozírozása aszeptikus területen, A gyártásdokumentáció időben történő pontos és precíz vezetés...
 • Személy- és vagyonőr ( Gödöllő Ipari Park )

  2100 Gödöllő
  Szakmai feladataid a biztonság megteremtéséhez: Terület logisztikájának támogatása, Objektum üzemeltetésének és működésének felügyelete, vezetők tájékoztatása a rendellenességekről, beavatkozásokról, az objektum műkö.
 • Targoncavezető-raktáros

  Gödöllő
  a beérkezett áruk mennyiségi és minőségi átvétele a rá bízott technikai eszközök (pl.: targonca) rendeltetésszerű, előírásoknak megfelelő használata vevők udvarias, szakszerű és segítőkész kiszolgálása a leltárban való részvétel telepvezető által kijelölt termékcsoport havi leltá...
 • Kötészeti vágógép kezelő Karriertipp!

  2100 Gödöllő, Pattantyús Ábrahám körút 16.
  kötészeti vágógépek beállítása és használata (Perfecta 115 TS és TVC, Perfecta SDY TS 3 késes) a munkatáska önálló értelmezése és a munkafeladatok kialakítása, az elkészülő termékek megfelelőségének ellenőrzése, a kötészeti berendezések és eszközök.
 • Beszállító fejlesztő mérnök

  2100 Gödöllő, Isaszegi út
  Meglévő beszállítók szolgáltatásainak fejlesztése ( minőség és határidők) Új beszállítók felkutatása A beszállítók auditálása ( hegesztés -,ipari festét-, minőségbiztosítási rendszerek terletén) A logisztikai csapat támogatása anyagellátás és anyag.
 • Eladó (Gödöllő)

  2100 Gödöllő, Bossányi Krisztina utca 2.
  Vevőtanácsadás és eladás Kasszatevékenység Árukezelés és prezentáció Vállalati mutatók figyelése