Gépkezelő állás, munka Bács-Kiskun megyében

7 db találat
 • Gépmester, gépkezelő (nyomdai)

  6000 Kecskemét, Szent István körút 17.
  Nyomdaipari/ papírfeldolgozó gépek beállítása Folyamatos gyártás a kapacitás maximális kihasználásával Gyártás közben felmerülő hibák feltárása és elhárítása Egyszerűbb karbantartási, javítási munkák elvégzése Termék minőségének ellenőrzése.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  230 000 Forint
 • Úszómunkagép-kezelő

  Dunafalva
  Hidromechanikus úszómunkagép kezelése, A tervdokumentáció áttanulmányozása, a parton és a vízben elhelyezett jelzések követése, A mederanyag kifejtése és a felhasználás helyére szállítása csővezetékeken, A rábízott munkagép kezelése, karbantartása.
 • Hűtőgépész

  6000 Kecskemét, Ceglédi út
  Hűtőberendezések és hűtőrendszerek üzemeltetése, működtetéshez szükséges ellenőrzések, karbantartások elvégzése. Biztosítja a működés és üzemi folyamatok feltételeit, előírások szerinti vizsgálatokat. A légkompresszorok és a hozzá tartozó berendezések üzemeltetése.
 • Fröccsöntő gépbeállító

  6000 Kecskemét
  műanyag fröccsöntő gépek technológiai paramétereinek beállítása, optimalizálása gyártásindítások elvégzése termékváltások, szerszámcserék lebonyolítása folyamatos termelés fenntartása napi problémák megoldása technológiai fegyelem betartás.
 • Élelmiszeripari gép karbantartó Karriertipp!

  Lajosmizse
  a termelésben résztvevő PLC vezérlésű gyártógépek felügyelete, folyamatos és tervszerű karbantartása, beállítása, javítása.
 • Élelmiszeripari gépkezelő Karriertipp!

  Lajosmizse
  alapanyagok keverése, gyártógépek feltöltése- üzemeltetése, gyártási paraméterek beállítása, csomagolósor felügyelete, eseteként beállítása, csomagolóanyagok kezelése, cseréje a gyártás során. IFS minőségirányitási endszer előírásainak, valamint a személyi és munkaterület higi.
 • Gépkezelő

  6000 Kecskemét, Ipar utca 6.
  Darálógép, présgép kezelése, üzemeltetése. A tervszerű kisebb karbantartások elvégzése, a nagyobb karbantartásokban való részvétel. A hulladékok adagolása a felhordó szalagra.