Gépészmérnök állás, munka

280 db találat
 • Méréstechnikai mérnök (Villamosmérnök, Angol)

  Veszprém megye
  Mérőberendezések mérésre való felkészítése Mérőprogramok készítése Mérési eredmények kiértékelése; hibaanalízis Javaslattétel korrekciós intézkedésekre Dokumentációk, műszaki előírások készítése, változtatások bevezetése Mérőeszközö.
 • Gyártástechnológus

  Miskolc
  Gyártási folyamat állandó fejlesztése, új gyártási módszerek, eljárások kidolgozása, bevezetése, alkalmazása Gyártástecnológiák kidolgozása, bevezetése és dokumentálása Aktív részvétel a termékfejlesztésben, gyártástechnológiai és gyárthatósági szempontból.
 • Tervezőmérnök

  3516 Miskolc, Joyson út 1.
  A termékfejlesztéshez kapcsolódó műanyag és lemez alkatrészek tervezése, 2D rajzok és 3D modellek készítése Catia V5 szoftver segítségével és azok kezelése PLM rendszerben, műszaki változtatások kezelése, technikai támogatás a beszállítókkal való k.
 • Applikációs (fejlesztő) mérnök

  3516 Miskolc, Joyson út 1.
  Az applikációs fejlesztések során felelős a műszaki tartalomért, a projektek és fejlesztések sikeres megvalósítása érdekében folyamatos kapcsolatot tart a külső és belső fejlesztő partnerekkel, biztosítja, hogy a fejlesztések a vevői elvárásoknak megfelelő.
 • Villamosenergia-piaci operátor

  Budapest III. kerület Anikó utca 4.
  Részvétel egy folyamatosan fejlődő, európai szintű liberalizált villamosenergia-piac működtetésében: kapacitás allokációval és menetrendkezeléssel kapcsolatos operatív feladatok ellátása a villamosenergia-piaccal kapcsolatos statisztikák, adatszolgáltatások.
 • Karbantartási csoportvezető– Fejér megye

  Fejér megye
  A karbantartási csoport feladatainak koordinálása (mérnökök, mechanikus és elektromos karbantartók) A termelő és raktárterületek karbantartási tevékenységének szervezése A tervezett megelőző karbantartások, az ad-hoc javítások, valamint a műszaki fej.
 • Minőségügyi vezető

  H-2851 Környe, Budai út 1.
  Gondoskodik a minőségirányítási és a környezetirányítási rendszer működéséhez szükséges folyamatok létrehozásáról, bevezetéséről és fenntartásáról a társoszályok közreműködésével Riportál, folyamatosan egyeztet a vezetőséggel a szükséges fejlesztésekről Go.
 • Festőmérnök - Porfestés

  Bács-Kiskun megye
  A festőüzemi technológia műszaki színvonalának fenntartása, ill. javítása innovatív javítási lehetőségek kidolgozásával A festőüzemi technológiai folyamatok, folyamat-paraméterek felügyelete a gyártás során A festősorok kapacitáskihasználásának javítása
 • Junior műszaki szakértő

  1119 Budapest, Andor utca 27.
  Autóbuszok műszaki állapotmegóvására akciótervek kidolgozása A járműpark várható amortizációs idejének meghatározása Megelőző karbantartások ütemezése Műszaki auditokhoz adatszolgáltatás, auditokon való részvétel .
 • Technológiai fejlesztőmérnök

  2537 Nyergesújfalu, Varga József tér 1.
  Folyamatos fejlesztés, új technológiák kidolgozása, bevezetése Új egyedi gépek, berendezések beüzemelése Gyártási folyamatok elemzése, optimalizálása az üzem teljes területén Technológiai dokumentációk elkészítése, felügyelete és karbantartása .