FŐTÁV ZRt. állás, munka

5 db találat
 • Rendszerirányítási mérnök

  Budapest
  A távhőrendszerek üzemének rendszerszintű monitoring tevékenysége, rendszerszintű adatainak gyűjtése, elemzése. A távhőrendszereken belüli üzemviteli problémák feltárása, vizsgálata, megoldási javaslatok kidolgozása az üzemvitel javítására. Távhőrendszerek.
 • Kazánkezelő vagy Kazángépész

  1116 Budapest, Kalotaszeg utca 31.
  Távfelügyelt és állandó felügyeletű hőenergia-termelő és -továbbító berendezések napi üzemeltetési feladatainak ellátása. Az üzemeltetett berendezések fogyasztói igények szerinti optimális működtetése, indítása, leállítása, terhelésváltoztatása. Közreműköd.
 • Pályázati főmunkatárs

  Budapest
  a pályázat projektmenedzseri feladatainak ellátása, a kapcsolódó tevékenységek Társaságon belüli koordinálása, kapcsolattartás a szakterületekkel (műszaki, gazdasági és jogi területek), pályázati dokumentációk előkészítése, benyújtása, hiánypótlása, Konzorciumi me.
 • Gazdasági ügyintéző

  Budapest, 1116 Kalotaszeg utca 31.
  a társasághoz beérkező szállítói számlák könyvelése, ellenőrzése szerződések, megrendelések vizsgálata ÁFA bevalláshoz adatszolgáltatás kapcsolattartás partnerekkel, társosztályokkal számlareklamációk intézése, folyószámla egyeztetések lebo.
 • Kazánautomatika szerelő

  1116 Budapest, Kalotaszeg utca 31.
  Fűtőművek, kazánházak tüzelőberendezéseinél a védelmi rendszerek (SIMATIC, HONEYWELL), és a közösüzemi reteszrendszerek karbantartása, hibaelhárítása, felújítása. A fűtőművek, kazánházak tüzelőberendezéseinek, gáz és olajellátás, valamint pneumatika rendszereinek.