Fizikai, Segéd, Betanított munka állások, munkák Külföldön

7 db találat
 • Hajóépítő (Dél-Franciaország) Karriertipp!

  La Ciotat, La Ciotat, Franciaország
  Elsősorban segédmunkásokat keresünk composit hajóépitésre akikből szakembert tudunk képezni.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  1 500 Euro
 • Állatgondozó (Dánia)

  Dánia
  Szereted az állatokat és van tapasztalatod a mezőgazdaságban? Szeretnél minimum nettó 400.000 Ft-nak megfelelő dán koronát keresni? Kipróbálnád magad külföldön, de eddig nem mertél belevágni? Ne habozz, ha akár egy kicsit is beszélsz angolul.
 • Szerelő

  Országosan bárhonnan végezhető, Külföld
  Szállítószalag szerelői munkára keressük leendő kollégáinkat Mivel jár a munka? Változatos munkaterülettel, értve ezt akár az ország különböző részeire, akár a feladatok sokszínűségére.
 • Takarító - apartman átadó

  Horvátország, Krk sziget
  A hazai és nemzetközi piacokon is több apartmanházat működtető, megbízható, vevői igényeket hosszú távon előtérbe helyező vállalkozás keres horvátországi apartmanházba takarító/ apartman átadó munkavállalót a nyári szezonra, májustól októbe.
 • Farmi kisegítő munkás (Dániába)

  Dánia
  Dán farmokra keresünk mezőgazdasági gyakorlattal és alapfokú angol nyelvtudással rendelkező munkásokat rövid- és hosszútávú munkára, ingyenes szállással. sertés- tehénfarmokon az állatok ellátása, tisztítása, fejése szárnyasokkal kapcsolatos munkavégzés, toj.
 • Sertésgondozó (Dániába)

  Dánia
  Dán farmokra keresünk sertéstartásban szerzett gyakorlattal és alapfokú angol nyelvtudással rendelkező munkásokat rövid- és hosszútávú munkára, ingyenes szállással. az állatok ellátása, tisztán tartása esetenként kismalacok gondozása felújítások, kar.
 • Wartung und Instandsetzung von Eisenbahngüterwagen.

  Frankfurt, Németország
  Suche für unseren mobilen Servicewagon in Deutschland 2 Monteure aus Ungarn.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  1 000 Euro