Felszolgáló, Pincér, Pultos állás, munka

17 db találat
 • Asztalos

  Rugalmas munkavégzési hely
 • Felszolgáló

  1121 Budapest, Eötvös út 52-54.
  Minden felmerülő felszolgálói munka elvégzése Különös figyelem az egészségügyi és biztonsági előírások betartására, a munkakörnyezet folyamatos tisztán tartására Közreműködés a nyitási és zárási feladatoknál A vendéglátó területek feltöltésének elő.
 • Felszolgáló Karriertipp!

  6135 Csólyospálos
  A vendégek igényeit maximálisan szem előtt tartva, elegáns és szakszerű, első osztályú kiszolgálás. Gourmet éttermünk és négycsillagos hotelünk színvonalának folyamatos képviselete és megőrzése. Vendégek fogadása, kiszolgálása (étel-ital). Előkészíteni és tisztán tartani az ét.
 • Felszolgáló

  2072 Zsámbék, Nyárfás utca 2.
  - éttermi terítéshez, felszolgáláshoz való felkészülés- eszközök előkészítése, asztalok terítése, díszítése- vendégek fogadása, kiszolgálása- számla kiállítása- italhűtők feltöltése, gépek üzembe helyezése
 • Felszolgáló-pultos

  1054 Budapest, Alkotmány utca 9-11.
  Felszolgáló / pultos kollégákat keresünk újonnan nyíló A'la Carte éttermünkbe!Hosszútávú munkalehetőség, rugalmas beosztással, jó csapatban. Kedves, barátságos személyeket keresünk, akik szeretnének egy megbizható, állandó munkahelyet, jó kommunikációs és problémamegold.
 • Felszolgáló

  3235 Mátraszentimre
  Az a la carte ebédek, büféreggelik és büfévacsorák során a szállóvendégek udvarias és színvonalas kiszolgálása, az ételek és italok ajánlása Italok kiszolgálása a szállodában található bárban A vendégek fogyasztásainak terhelése, fizettetése Céges.
 • Felszolgáló

  5525 Füzesgyarmat
  Füzesgyarmati Gara Hotel Thermal Szálloda éttermébe tapasztalattal rendelkező felszolgáló kollégát keresünk.
 • Felszolgáló

  1051 Budapest, Zrínyi utca
  Küldetésünk, hogy meghonosítsuk Budapesten a frissen készített tengeri halételek fogyasztását, ahol a tengeri hal cél és apropó is a találkozásokra, emberi kapcsolatokra legyen az családi, baráti vagy üzleti kapcsolat. Céljaink eléréséhez keresünk belvárosi étterm.
 • Felszolgáló-pultos Karriertipp!

  1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 121.
  A II. kerületi Budagyöngye Bevásárlóközpontban található éttermünkbe (nem a'la carte) keresünk pultos-felszolgálót. Az állással kapcsolatban az alábbi telefonszámon tudnak érdeklődni: +36704430196
 • Pultos

  1123 Budapest, Alkotás utca 53.
  Csatlakozz a Fruccola csapatához!Várjuk kedves, dinamikus, mosolygós munkatársak jelentkezését Mom parkban működő éttermünkbe, pultos munkakörbe.Ha szereted a pörgést, a változatosságot, a csapatmunkát, kedves vagy a vendégekkel, akkor köztünk a helyed. Heti öt m.
 • Felszolgáló

  2890 Tata, Bacsó Béla utca
  Napnyitás, napzárás Vendégek fogadása, kiszolgálása Rendelések felvétele Vendégtér/pult tisztán tartása Konferencia term.
 • Felszolgáló- pultos

  4551 Nyíregyháza, Nyíregyházi út
  Nyíregyházán II. osztályú étterembe felszolgálókat és pultosokat felveszünk! Magas kereseti lehetőség! Szakmunkás bizonyítvánnyal rendelkezők jelentkezését várjuk. Érettségi,nyelismeret nem feltétel, de előnyt jelent.Akár betanítást is vállalunk!Érd.: 30/554-0177
 • Felszolgáló

  3388 Poroszló
  Tisza-tó vonzáskörzetében fine dining étterem munkájára igényes, precíz felszolgálló Kollegá/Kolleganőt keres.
 • Felszolgáló

  1132 Budapest, Visegrádi utca 50a.
  A Nyugati pályaudvarhoz közel eső éttermünkbe keresünk azonnali kezdéssel felszolgáló kollégákat.
 • Felszolgáló

  8713 Kéthely, Hunyadi utca 99.
  Ha szeretnél egy fiatalos, lendületes csapat tagja lenni, érdeklődsz a borok, minőségi ételek s azok felszolgálása iránt akkor várunk a Kristinus Borbirtok csapatába!Feladatok: Éttermi terítéshez, felszolgáláshoz való felkészülés Munkaterület.
 • Felszolgáló

  1065 Budapest, Nagymező utca 3.
  A város leghangulatosabb, pörgős, mexikói kerthelységébe keresünk felszolgálót. Tereza versenyképes fizetéssel, jogszabályok szerinti bejelentéssel, premium rendszerrel és hűségbónusszal várja leendő munkatársait. Étel-ital tréningekkel, csapatösszetartásokkal, közös meetingek.
 • Felszolgáló/Pultos

  9022 Győr, Széchenyi tér 7.
  Vendégek fogadása, kiszolgálása, Rendelések felvétele, vendégnek italok és ételek ajánlása Rendezvények zavartalan lefolytatása a standard szerint Munkaterület és a szükséges eszközök előkészítése, rendben- tisztán tartása, asztalok megterítése, díszít.
 • Felszolgáló

  8481 Somlóvásárhely
  Dolgozz velünk Somlón, a Kreinbacher Birtokon!Felszolgáló kollégát keresünk!Várjuk jelentkezésed éttermi csapatunkba, ha szeretnéd kipróbálni magad egy dinamikusan fejlődő étteremben.Főbb feladatok:- aktív részvétel az étterem napi.