Extreme Digital Zrt. állás, munka

5 db találat
 • Projekt menedzser (üzleti)

  1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.
  Kapcsolattartás a fő stakeholderekkel a vállat felső- és középvezetői szintjén, a Projekt Koordinátorok munkájának irányítása A projektek céljainak eléréséhez szükséges feladatok, határidők, erőforrások, költségek tervezése és rendszeres frissítése; A proj.
 • E-mail Marketing Specialist

  Budapest
  Translate stakeholder briefs into campaigns, Create e-mail marketing strategy based on the company guidelines, Design automated e-mail campaigns, using industry best practice, Design e-mail campaign, Collaborate with front.
 • Logisztikai igazgató

  Budapest, IV. és VII. kerület
  részvétel a logisztikai terület stratégiájának kialakításában és kivitelezésében stratégiai tervek alapján éves operatív tervek készítése és megvalósítása a raktári kapacitás megtervezésének felügyelete a forgalmi terv alapján munka megszervezéséne.
 • Műszaki értékesítő / pénztáros (Budaörs)

  2040 Budaörs, Kinizsi utca 5.
  Te leszel az Extreme Digital arca, hiszen Veled találkoznak majd először a vásárlóink Szakértelmeddel és termékismereteddel segíted a vevőket, hogy a számukra legjobb döntést hozzák meg Megbízható tanácsadóként felelős leszel a teljes értékesítési folyamat.
 • Projekt koordinátor

  1033 Budapest, Reményi Ede utca 23
  A projektek operatív nyomon követése Adminisztrációra, dokumentálásra vonatkozó formai szabályok működtetése és betartatása A projektdokumentációk egységes formátumának kialakítása, kezelése, naprakészen tartása Projektmenedzsment módszertanok és e.